Finic focus design
Image default
Zakelijk

Alle sticker materialen op een rij

Er is een grote verscheidenheid aan sticker materialen en formaten voor u, afhankelijk van uw toepassing. Wij begrijpen dat er subtiliteiten aan stickers zijn die uw branding beïnvloeden, en soms kan er onzekerheid zijn over wat de beste keuze voor uw merk is. 

 

Daarom zullen we de verschillen en voordelen van elke sticker uiteenzetten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Welk materiaal u ook kiest, onze Sticker Maker maakt het gemakkelijker dan ooit om uw eigen ontwerpen te uploaden en uw bestelling binnen enkele minuten online te maken!

Verschillende materialen voor stickers

Vinyl

Hoewel hieronder de vier specifieke vinyl sticker materialen worden opgesomd, is het belangrijk om de algemene voordelen van vinyl te kennen. Vinyl geeft een lichte flex of rek in het materiaal, waardoor het gemakkelijker kan worden aangebracht op zowel vlakke als gebogen oppervlakken, waardoor ideaal voor domed stickers. Het is ook zeer duurzaam, en voelt glad aan.

Wit glanzend verwijderbaar vinyl

Dit materiaal heeft een sterke lijm om op het gekozen oppervlak te blijven zitten, en maakt ook gebruik van luchtbel vrije technologie, waardoor het aanbrengen super eenvoudig en soepel verloopt. Dit materiaal is ook waterdicht en duurzaam voor buiten, en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder kleverige resten of lijm achter te laten. 

 

Dit materiaal is ons meest veelzijdige en populaire materiaal, dus als u niet zeker weet wat u wilt, is de kans groot dat u ons Wit Glanzend Verwisselbaar Vinyl echt mooi gaat vinden. Het kan besteld worden als pagina’s of hand-outs (kiss-cut singles).

 

Wit mat verwijderbaar vinyl

Ons matte vinyl is een geweldige optie om een mooie, matte afwerking op je stickers te krijgen. Matte stickers bieden een meer subtiele, natuurlijke uitstraling, dus het verschil is echt de esthetiek. 

 

Op elke andere dimensie, dit materiaal is hetzelfde als onze White Glossy Removable vinyl – het is ook waterdicht, outdoor duurzaam, en bubble free. White Matte Removable Vinyl kan worden besteld als pagina’s of hand-outs (kiss-cut singles).

 

Wit Glanzend Permanent Vinyl

Als het op kleefstof aankomt, heeft permanent de sterkste “stick”. Dit maakt ze zeer geschikt voor meer industriële toepassingen zoals identificatie van eigendommen en waarschuwings- of veiligheidslabels. Dit materiaal is ook buiten duurzaam en waterdicht. Permanent vinyl is gemakkelijk aan te brengen, maar niet bubbelvrij. Met de sterke lijm kunt u er zeker van zijn dat ze niet achteloos worden verwijderd, waardoor ze zeer geschikt zijn voor buiten. Dit materiaal kan worden besteld als pagina’s of hand-outs (kiss-cut singles).

Helder verwijderbaar vinyl

Hoewel heldere stickers kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen, zijn de meest populaire toepassingen waar je geen witte of gekleurde achtergrond in je afbeelding wilt zien – dit is waar de ‘clear’ helpt, omdat het transparantie mogelijk maakt. Bijgevolg worden deze stickers vaak aangebracht op glazen ramen. 

 

Deze kunnen aan de voor- of achterkant worden geplakt om aan de binnen- of buitenkant van een raam te plakken. Wij printen ook met witte inkt, en UV-coaten het vinyl om het slijtvast en waterdicht te maken. Clear Removable Vinyl kan besteld worden als pagina’s, hand-outs (kiss-cut singles), of gestanste singles.

Wit Permanent Glanzend BOPP

BOPP (Biaxially Oriented Polypropylene) is een label materiaal op kunststofbasis, dat ideaal is voor het labelen van producten die duurzaamheid en een lange levensduur vereisen. White Permanent Glossy BOPP is bestand tegen bijna alles (vervaging, olie, hitte en slijtage), waardoor het zeer geschikt is voor toepassingen die veel slijtage te verduren krijgen. 

 

Dit materiaal wordt besteld op rollen met een minimum van 250 eenheden. De kosten per BOPP-sticker op rol zijn over het algemeen minder duur dan wit vinyl – vooral als u grotere hoeveelheden bestelt. Als u stickers van een rol wilt weggeven, kunt u vragen of de rol geperforeerd is, zodat ze gemakkelijk direct van de rol kunnen worden uitgedeeld.

 

Wit permanent mat BOPP

Mat BOPP is zeer geschikt voor productetiketten met unieke informatie, omdat er met pennen, potloden of stiften op geschreven kan worden. Zo kunt u verschillende smaken, houdbaarheidsdata en geuren schrijven. 

 

Ze zijn ook waterdicht en redelijk duurzaam (alleen niet zo beschermd als onze duurzame BOPP, want ze zijn niet gelamineerd). Ze zijn een goede optie als u een natuurlijke verpakking afwerking wenst. Mat BOPP is het meest “organisch” ogende materiaal, omdat het geen glans heeft. Dit materiaal wordt besteld op rollen met een minimum van 250 stuks.

 

https://www.domingstickers.nl/