Finic focus design
Image default
Groothandel

Bij deze groothandel in bakkerijbenodigdheden koopt u alles wat een bakker nodig heeft

Een ambachtelijke bakker, ijsmaker, patissier of oliebollenbakker als u heeft voor uw klanten natuurlijk enkel het beste over. Van Arkel & Zn. uit Ridderkerk, groothandel in bakkerijbenodigdheden, begrijpt dit maar al te goed. Zij helpen u graag met de aankoop van zowel grondstoffen als bake-off producten die u in uw bakkerij altijd nodig heeft. Alle producten die u bij deze leverancier aanschaft, zijn van de hoogste kwaliteit en blijven lang goed. Zo kunt u in één keer een grote voorraad aan bakkerijbenodigdheden bij dit bedrijf aanschaffen. In het grote assortiment vindt u zeker wat u zoekt voor uw onderneming! Zo kunt u hier terecht voor meel of patent, maar ook voor zuidvruchten, ijshoorntjes of chocolade. U koopt zelfs uw verpakkingsmateriaal bij deze groothandel!

Heerlijke kant-en-klare broden

Naast dat u de garnering voor uw patisserie of chocolaterie of de grondstoffen voor uw oliebollenbakkerij bij deze leverancier kunt kopen, vindt u hier ook bake-off producten. Als lunchroom heeft u bijvoorbeeld niet altijd de ruimte om uw eigen brood te bakken voor uw belegde broodjes of andere gerechten. Deze groothandel voor bakkerijbenodigdheden schiet u dan te hulp! Hun afbakbroodjes en broden zullen bij iedereen in de smaak vallen. Volgens traditioneel recept zullen de broden gebakken worden op natuursteen, nadat het deeg lang gerezen heeft. U proeft authenticiteit, alsof het brood gemaakt is door een échte Franse bakker! Bovendien kunt u ook kant-en-klare lekkernijen als worstenbroodjes en muffins bestellen.

Plaats een bestelling bij deze leverancier

Een groot assortiment aan bakkerijbenodigdheden, én verschillende, heerlijke kant-en-klare producten; wat wil je nog meer van een groothandel voor bakkers? Als u nu denkt aan een goede service, dan bent u bij Van Arkel & Zn. óók aan het goede adres. Het is namelijk zeker mogelijk om de specialisten van dit bedrijf te bellen voor al uw vragen over de producten en uw bestelling.

https://vanarkelgroothandel.nl/