Finic focus design
Toerisme

Een dagje weg in de natuur rondom Nijmegen

Nijmegen is een prachtige en onwijs gezellige stad, maar wist u dat de omgeving van Nijmegen ook wonderschoon is? Er bevinden zich hier prachtige natuurgebieden, waar u wellicht nog nooit geweest bent. Daarom is het zeker de moeite waard om Nijmegen te verlaten en een dagje weg in de omgeving in te plannen. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe weet u welke plekken u gezien móet hebben? In dat geval helpen de eigenaren van Wijngaard de Plack u graag. Vanuit hun wijngaard in Groesbeek, dat net als Nijmegen in Gelderland ligt, kunt u diverse prachtige wandelroutes door de natuur afgaan. En het mooie is: bij terugkomst wordt u indien u dit wenst verwend met een welverdiende boerenlunch of compleet verzorgde barbecue. Hier wordt dan uiteraard ook een glas heerlijke zelfgemaakte wijn bij ingeschonken.

Ook steppen of fietsen is mogelijk

Bent u niet zo’n wandelaar en wilt u graag actiever bezig zijn? Dan kunt u bij Wijngaard de Plack ook steppen of fietsen huren, waarmee u dezelfde routes aflegt. Deze opties zijn ideaal wanneer u bijvoorbeeld met het hele gezin een dagje weg gaat in de omgeving van Nijmegen. Veel kinderen vinden het namelijk heerlijk om te steppen of fietsen, terwijl wandelen al snel ‘saai’ kan zijn. Door een step of fiets te huren, houdt u uw kinderen ook tevreden en hebben jullie samen een heerlijk uitje voor het hele gezin.

Bekijk de website van deze wijngaard

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan kunt u het beste de website van Wijngaard de Plack bezoeken. U ziet hier dat het bijvoorbeeld ook mogelijk is om een wijnproeverij bij te wonnen of een rondleiding te krijgen over de wijngaard. Hierbij leert u alles over wijn en wordt u meegenomen in het proces van wijn maken. Wacht daarom niet langer en plan uw dagje weg naar deze wijngaard vlak bij Nijmegen snel in.

https://wijngaarddeplack.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat als het weer aan de Belgische kust slecht is?