Finic focus design
Image default
Zakelijk

Eenvoudig online je auto laten taxeren

Wanneer je jouw auto over wilt zetten naar de zaak of juist naar prive is een WEV Taxatie noodzakelijk. Online vanuit het comfort van je eigen huis. Kun je al je gegevens invullen en heb je snel een goede indicatie wat er mogelijk is. Steeds meer autobezitters maken gebruik van de online mogelijkheden.

Online je auto taxeren 

Vroeger was het het noodzaak om de auto op locatie te laten taxeren. Dit kan natuurlijk nog steeds, echter is het een stuk eenvoudiger om dit online te doen. Met de juiste informatie en foto’s kan je binnen 24 uur al een nauwkeurig rapport ontvangen.  Je krijgt aan het einde van het invullen van alle gegevens een op maat gemaakte schatting van de prijs van je auto. In feite wordt hier niets bij aan het toeval overgelaten. Hierbij gaat het om de kilometerstand, het model, de inhoud van de motor en de staat van het voertuig.

Een fantastische prijsindicatie van je voertuig

Wat goed is om rekening mee te houden is dat, elke auto na verloop van tijd zienderogen in waarde daalt. De afschrijving op je auto wordt bijvoorbeeld geschat op ongeveer 40% gedurende de eerste twee jaar na de aanschaf van een nieuwe auto. Dit natuurlijk wel afhankelijk van de staat en het model van de auto. Ook moet je goed kijken naar de kilometerstand. Hoe hoger de kilometerstand, hoe minder waard je auto nog is. Bij de meeste aanbieder van online auto taxeren heb je binnen enkele ogenblikken al een goede indicatie van de prijs van je auto. Nadat je de WEV Taxatie laat uitvoeren ontvang je een taxatierapport dat voor fiscale doeleinden ingezet kan worden. Hiermee kunt u de auto snel overzetten op de zaak of de afschrijvingen bijwerken op basis van de vastgestelde economische waarde