Finic focus design
Dienstverlening

Eenvoudig uw gevel laten renoveren

Wilt u uw gevel nieuw leven inblazen, maak dan gebruik van gevelwerken. U kunt kiezen uit meerdere opties, of u nou een deel van een aangetaste gevel wilt laten vernieuwen, of uw gehele gevel wil laten renoveren. Door de jarenlange werkervaring kan het bedrijf goed op uw wensen inspelen, zodat uw gevel naar wens wordt verwerkt. Via een offerte kunt u eenvoudig uw wensen kenbaar maken. Wat volgt is een inspectie van het pand en een plan van aanpak. Na akkoord wordt er aan uw gevel gewerkt en dankzij het team specialisten zal u in korte tijd een geheel nieuwe gevel hebben die afgestemd is op uw wensen.

Onderhoud voor uw gevel

Wanneer u uw gevel heeft laten renoveren, zal het bedrijf meerdere keren langs komen om uw nieuwe gevel te inspecteren. Zij zijn namelijk benieuwd naar uw gevel en of deze nog naar behoren is. Als u nieuwe wensen heeft, kunt u altijd weer een afspraak maken om naar het pand te laten kijken. Ook voor onderhoud kunt u een offerte aanvragen. Als een deel van de gevel bijvoorbeeld aangetast is, kan deze weer in nieuwe staat worden aangeleverd. Dankzij het meedenken van het bedrijf heeft u dus een breed assortiment aan keuzes wat betreft uw gevel, zodat u met een tevreden gevoel uw gevel kunt laten vernieuwen.

Overige diensten voor uw pand

Naast het renoveren en onderhouden van uw gevel heeft u ook de keuze om andere werkzaamheden aan uw pand te laten verrichten. Veel van deze werkzaamheden staan in nauw verband met gevelrenovatie en kunt u dus gemakkelijk bij de klus inhuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betonreparatie of aan voegwerk. Dit zijn belangrijke onderdelen die komen kijken bij het renoveren van een gevel en zorgen ervoor dat uw gevel weer naar een hoger niveau getild kunnen worden. Naast de gevel kan ook het balkon en de schoorsteen grondig verbouwd worden, zodat de gevel er nog beter komt uit te zien.