Finic focus design
Mode en Kleding

Jouw broeken gemakkelijk en snel bestellen

Broeken bestellen doe je het liefst bij een betrouwbare en servicegerichte webshop. Bekijk daarom eens het assortiment bij Setter. Dit vertrouwde merk bestaat al sinds 1953 en staat voor kwalitatief hoogwaardige kleding. Naast kwaliteit staat comfort en een goede pasvorm centraal bij dit merk. Dit ontdek je al snel door je broeken eenvoudig online te bestellen of eens langs te gaan bij een van de 200 verkooppunten. Deze verkooppunten zitten verspreid door heel Nederland en België zodat er altijd wel een winkel is in jouw regio. Bestel je liever online? Bekijk dan direct eens de uitgebreide collectie!

Een ruime online collectie

Setter staat allereerst bekend om kwalitatieve broeken. Maar je kan hier niet alleen je broeken bestellen. Ook rokken en mooie bovenstukken koop je van dit merk. Het fijne aan Setter is dat zij stijlvolle kledingstukken verkopen voor iedere dag. Of je nu een uitje hebt, mensen op visite krijgt of gewoon lekker thuis op de bank hangt, in Setterkleding zie je er altijd goed uit. Het beste van alles is dat je je ook de hele dag comfortabel en lekker voelt. Want hoe vervelend is het als je broek te strak zit bij je taille of dat je pullover steeds omhoog kruipt? Dat voorkom je allemaal door je garderobe te vullen met dit merk!

Meer over het merk

Het merk Setter: misschien ben je er al bekend mee en misschien wens je er nog meer over te weten voordat je bestelt. Setter is onderdeel van Mills Fashion Company die ook Mind.Set en DONNAYDAY. bezit. Met de specialisatie in broeken en rokken is het merk een echte naam geworden in Nederlandse huishoudens. Het allerbelangrijkst is namelijk dat de kleding ontzettend lekker zit. De collectie wordt samengesteld door een professioneel team dat aandacht heeft voor jou als vrouw. Plaats dus vandaag nog jouw bestelling!