Finic focus design
Image default
Aanbiedingen

Kartonnen dozen op maat

Wikkeldozen op maat

123dozenopmaat is de leverancier als het gaat om dozen op maat bestellen, Wij zijn de dozen op maat leverancier in Nederland en België. De reden hiervan is dat wij zeer voordelig zijn, een super snelle levertijd en ook daadwerkelijk kwaliteit leveren als het gaat om wikkeldozen op maat.

Wikkeldozen zijn dozen op maat die vooral ingezet worden bij de langere objecten en veelal platte objecten. De doos heeft namelijk een andere opzet waardoor die stevig blijft wanneer iemand bijvoorbeeld een tafelblad of schilderij wil verzenden.

Wikkeldoos op maat in het model Fefco 409 is ideaal omdat de doos namelijk aan de kopse kanten kleine korte klepjes heeft die een extra stevigheid en bescherming bieden aan de inhoudt. Wat je namelijk vaak ziet is dat de kopse kanten van een product de kwetsbare zijdes zijn. We hebben geen exacte cijfers maar logischerwijs zorgt deze opzet voor een extra bescherming van het kwetsbare gedeelte.

In de wikkeldozen op maat series is dit een van de voordeligste model doos, Desondanks kan het een dure aangelegenheid zijn in kleine series. Dat zit hem in het plano doos. Die is namelijk helemaal uitgeklapt erg groot. Deze doos is veelal het voordeligst op basis van een volle pallet.

Wikkeldozen worden gemaakt met boxmaker machines. Deze dozen worden gemaakt middels het invoeren van een kartonnen plaat. De kartonnen plaat maakt verschillende stops waarbij er slits gemaakt worden die het model maken en de rillijnen zetten. Aan het einde krijg je een uitvoer van een kant en klare kartonnen wikkeldoos. Er zit geen extra bewerking meer in de vorm van een belijming zoals we die kennen bij andere type kartonnen dozen. Dat maakt in sommige gevallen dat deze doos voordeliger kan zijn.

https://www.123dozenopmaat.nl/