Finic focus design
Eten en drinken

Trouwen wordt een waar succes wanneer u uw feest op deze locatie in Alblasserdam viert

Uw trouwdag moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden. Daarom besteedt u veel tijd aan het zoeken naar de perfecte locatie om uw trouwfeest te vieren. Het is tijd om uw zoektocht te beëindigen, want Restaurant De Wachter in Alblasserdam biedt dé locatie voor het vieren van uw trouwen. U heeft op deze locatie de keuze uit vele mogelijkheden om uw trouwfeest precies in te richten zoals u het voor ogen heeft. Lees snel verder om meer te ontdekken.

Wat voor locatie biedt dit restaurant?

Restaurant De Wachter beschikt over een ruimte tuin achter het restaurant. Deze tuin is volledig ingericht in een prachtige landelijke stijl. Deze biedt het perfecte decor voor een bruiloft, omdat er automatisch een romantische sfeer hangt door de aankleding. Natuurlijk kunt u de tuin ook volledig laten aankleden in de stijl van uw bruiloft, zodat alles perfect op elkaar aansluit. In de tuin is ruimte voor wel 200 personen, waardoor u gemakkelijk alle gewenste gasten kunt ontvangen.

Ontdek de aanvullende mogelijkheden

Restaurant De Wachter zou geen restaurant zijn, als ze niet vele mogelijkheden voor catering zouden aanbieden voor uw trouwfeest. Wanneer u besluit om op deze locatie in Alblasserdam uw trouwen te vieren, weet u zeker dat u en uw gasten niets tekortkomen. Neem bijvoorbeeld onbeperkt drankjes af en laat verschillende kleine hapjes serveren óf kies voor een volledig verzorgd barbecuebuffet. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Bel voor meer informatie

Wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn wanneer u gaat trouwen en dit wilt vieren bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam? Neem dan gerust telefonisch contact met hen op. Ze horen graag uw wensen en vertellen u over de mogelijkheden. Door met hen in zee te gaan, weet u zeker dat uw trouwdag de mooiste dag van uw leven wordt. Dit restaurant zorgt namelijk in overleg met u voor een trouwfeest met alles erop en eraan!

https://restaurantdewachter.nl/

Gerelateerde artikelen

Vegetarisch en biologisch eten in een vegan restaurant in Utrecht

Geniet van heerlijk eten bij dit gezellige restaurant met hotel

Verse chips koop je in de winkel of maak je zelf