Finic focus design
Image default
Eten en drinken

Vegetarisch en biologisch eten in een vegan restaurant in Utrecht

Ben jij vegetarisch of vegan en vind je het ook zo lastig om een goed restaurant te vinden in Utrecht en omstreken dat aan jouw wensen voldoet? Dan hebben wij een gouden tip voor je! Bij GYS in Utrecht kun je namelijk genieten van alleen maar 100% biologisch en veganistisch eten. Of het nu gaat om lunchgerechten, dinergerechten, desserts of zelfs drankjes: bij alle voorbereidingen wordt er rekening gehouden met veganisten en vegetariërs. Bovendien zit GYS op wel twee verschillende plekken in Utrecht: ze hebben een locatie aan de Voorstraat en een locatie aan de Amsterdamsestraatweg.

Biologisch eten voor iedereen bereikbaar

GYS opende in 2014 hun eerste restaurant en in 2015 kwam daar een tweede locatie bij. De reden voor het oprichten van de keten is helder: 100% biologisch en veganistisch eten moet voor iedereen bereikbaar zijn. Aangezien veel restaurants toch nog blijven hangen bij veel vlees- en visgerechten, is GYS een fantastische oplossing voor de stijgende groep mensen die liever vega of vegan gerechten eten. Daarnaast zijn veel van de gerechten bij dit vegan restaurant in Utrecht ook glutenvrij. Dit maakt het bijvoorbeeld ook voor mensen met een glutenallergie een geweldige plek om te eten. Heb je een andere allergie of bepaalde wensen voordat je gaat eten? Laat het gerust weten aan het personeel van GYS. Zij luisteren graag naar al jouw wensen.

Ga gezellig eten met vrienden, vriendinnen of familie

Ben je van plan om met vrienden, vriendinnen, familie of een business partner te lunchen of dineren bij een vegan restaurant op een toplocatie in Utrecht? Dan ben je bij GYS op de juiste plek. Dit restaurant heeft een ruim aanbod aan vegan en vega comfort food. Ga gezellig langs bij een van de locaties of reserveer een plekje online. Heb je nog vragen over het eten of over de locatie bijvoorbeeld? Neem dan contact met ze op via hun website. Ze helpen je graag verder.

https://gysutrecht.nl/nl/