Finic focus design
Image default
Alarmsysteem

Video Content Analyse is slimme beveiligingssoftware

Zoekt u de perfecte oplossing voor beveiliging bij uw pand? Dan moet u bij Recpoint zijn! Dit bedrijf specialiseert zich namelijk in beveiligingsoplossingen, zoals Video Content Analyse. Deze software staat in contact met uw beveiligingscamera’s en detecteert verdachte zaken. In een winkel kan dit bijvoorbeeld betekenen dat iemand te lang stilstaat, terwijl dit in een museum eerder betekent dat een kunstwerk ineens weg is. De mogelijkheden met Video Content Analyse zijn werkelijk eindeloos, zodat het helemaal af te stellen is op uw wensen. De software is voor zowel binnen als buiten toe te passen en kan tevens warmte-koude-analyses maken.

Ook voor bedrijfsoptimalisatie

Video Content Analyse is dus ontzettend slim. Zo kan het, naast reguliere beveiligingstaken, uw winkel optimaliseren. Stel bijvoorbeeld in dat het systeem ziet waar mensen zich vooral bevinden in uw winkel. Is dit op één plek? Waardoor komt dit dan en hoe kunt u ervoor zorgen dat winkeliers zich door de gehele zaak verplaatsen? Het systeem helpt u hiermee, zodat u de nodige aanpassingen kunt doen. Artikelen waar veel drukte op af komt, plaatst u bijvoorbeeld op zichtbaardere locaties in uw winkel. Zo ziet u al snel dat mensen van buiten sneller binnen komen en ook sneller hun gewenste items vinden.

Stimuleer de verkoop van uw producten

Recpoint is ook in te schakelen wanneer u de verkoop van uw producten wilt stimuleren door middel van achtergrondmuziek. Klinkt dit gek? Het werkt echt! De muziek moet wel altijd aansluiten bij uw winkelend publiek en de winkel zelf. Speelt u harde popmuziek af in een winkel waar vooral ouderen komen? Dan zullen zij uw winkel snel de rug toekeren. U wilt natuurlijk dat uw doelgroep zich juist aangetrokken voelt om zo lang mogelijk te blijven, zodat er meer kans is op een aankoop. Recpoint uit Nijkerk, nabij Amersfoort, staat voor u klaar om u van het beste advies te voorzien wat betreft achtergrondmuziek, maar natuurlijk ook Video Content Analyse.

https://recpoint.nl/