Finic focus design
Zakelijk

Wat is Roos van Leary

Roos van Leary is een hulpmiddel om toe te passen wanneer er problemen zijn ontstaan. Problemen in de vorm van mensen onder elkaar. Vooral binnen een bedrijf kunnen dit soort problemen zich voordoen. Mensen moeten daar met elkaar werken, maar soms kan dat lastig zijn. Helemaal wanneer er een persoon tussen zit waarmee lastig te communiceren is. Het is dan de kunst om iedereen de juiste kant op te laten kijken. Of wel de theorie van Roos van Leary kan worden toegepast. 

 

Lees hier meer over de Roos van Leary techniek

Ook leerkrachten kunnen er veel baat bij hebben om de Roos van Leary techniek toe te passen in een klas. Vaak wordt iemand beïnvloed door het gedrag van een ander. Het gevolg kan zijn dat deze personen dan ook het verkeerde gedrag gaan overnemen. Wordt hier niets mee gedaan dan kan de orde in een klas al snel verstoord worden.  

Boom is het bureau voor strategie en communicatie. Zij hebben experts in dienst die mee kunnen helpen met het adviseren en informeren over de Roos van Leary techniek. Zij geven passende trainingen en workshops om zo het personeel van een bedrijf allemaal op één lijn te krijgen. 

Door bepaalde sessies te geven krijgen de werknemers een beter beeld. Misschien zien zij op deze manier hoe zij zelf in een team staan door bepaalde gedragingen. Na het volgen van een training zie je al snel verbetering op een werkvloer. Mensen respecteren elkaar beter en kunnen hierdoor de negativiteit achter zich laten.