Finic focus design
Image default
Aanbiedingen

4 redenen om een laminaatvloer aan te schaffen

Er zijn veel soorten vloeren beschikbaar, waaronder hardhout, steen, tegel of een gietvloer. Tegenwoordig kiezen steeds veel meer mensen om goedkoop laminaat in huis te leggen en hier zijn veel redenen voor te verzinnen. Laminaatvloeren kunnen makkelijk worden ontworpen zodat ze perfect bij jou in huis passen! Lees snel verder.

 

De installatie is erg makkelijk

Het eerste voordeel van laminaat is dat het supermakkelijk te installeren is. Doordat laminaat niet gespijkerd of geniet hoeft te worden aan de ondergrond, maar met een handig kliksysteem gelegd kan worden, kun je deze makkelijk zelf in huis leggen. Het enige wat je hoeft te doen is de planken op maat te zagen en de vloer is zo gelegd! Doe je dit liever niet zelf? Bij Bebo Parket kun je terecht voor de beste vloerspecialisten!

 

Brede kleurenkeuze

Een ander voordeel van laminaatvloeren is het brede scala aan kleuren die tegenwoordig beschikbaar is. Als het interieur in jouw huis vrij donker is, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een wat lichtere kleur laminaat te nemen om het contrast in huis te vergroten.  Houten afwerkingen kunnen in de loop van de tijd vervagen en dus is het belangrijk om een laminaat te kiezen dat is ontworpen om bestand te zijn tegen vocht- en temperatuurveranderingen. 

 

De prijs

Laminaatvloeren zijn erg populair doordat ze relatief goedkoop zijn. Gemiddeld liggen de kosten van laminaat tussen de 6 en 11 euro per vierkante meter. Als de ondervloer goed genoeg is voor het laminaat is en je zelf de vloer gaat leggen in plaats van een vloerspecialist te laten komen, kun je dus voor een mooie prijs een nieuwe look geven aan je slaapkamer bijvoorbeeld. Mooier kan het eigenlijk niet!

 

Breed assortiment

Veel vloerspecialisten hebben tegenwoordig een ontzettend breed assortiment aan verschillende soorten laminaten. Zo heb je bijvoorbeeld visgraatmotief, vinyl laminaat of klik laminaat. Er zijn zoveel verschillende soorten, dat je in elke kamer in huis een ander soort laminaat zou kunnen leggen! Ga eens na wat het beste past voorbij jou in huis en kijk op internet wat er allemaal beschikbaar is.

https://www.beboparket.nl/