Finic focus design
Image default
Aanbiedingen

4 verschillende ergonomische bureaustoelen

4 verschillende ergonomische bureaustoelen

Online kunt u veel verschillende stoelen vinden. Er zijn natuurlijk eetkamerstoelen, fauteuils en stoelen voor aan de eettafel, maar ook stoelen voor op kantoor. Dit zijn bureaustoelen. Het voordeel van een bureaustoel is dat deze vaak zo gebouwd is dat u er comfortabel op kunt zitten. Maar toch, deze ergonomische bureaustoelen zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben vier verschillende bureaustoelen voor u op een rijtje gezet.

 

U wilt comfortabel zitten in uw kantoor, dat is één ding, maar u wilt ook dat uw kantoor er goed uitziet. Misschien heeft u wel klanten die elke dag door uw kantoor lopen. U ziet het meteen als het een bedrijf aan stijl ontbreekt. Dat is vaak een onmiskenbaar teken voor klanten. Een stijlvolle en moderne bureaustoel kan het verschil maken voor de uitstraling van uw kantoor.

 

Dit is de stoel die u zich herinnert uit het kantoor van het schoolhoofd van uw lagere school, of misschien had uw leraar er ook een. Als hij of zij weg was, wilde u zich altijd omdraaien en er op gaan zitten. Deze stoelen zijn echte klassiekers onder de bureaustoelen. Ze zijn zo ontworpen dat u er comfortabel op kunt zitten. Ze hebben vaak een in hoogte verstelbare rugleuning, u kunt de zitting verstellen en de rugleuningen omhoog en omlaag klappen. Stel hem dus in zoals u wilt.

 

De meningen verschillen over de vraag of dit echt een stoel is. Maar het is zeker ergonomisch. Ook hier zijn er krukjes in verschillende vormen en maten. Ze hebben ze met een perfecte pasvorm voor uw billen. Daardoor ga je automatisch rechterop zitten. Maar er zijn ook krukken met een volledig vlakke onderkant. Deze ergonomische krukken hebben een verstelbare bodem en soms zelfs een gasveer. Hierdoor kunt u wegzakken tot u de perfecte zithouding heeft bereikt.

 

De laatste in dit rijtje is zeker niet de minste. Deze laatste bureaustoel is misschien wel de beste. Het gaat om een techniek waarbij u met uw knieën naar voren zit. Daarom wordt deze stoel ook wel een knielende stoel genoemd. Omdat u in deze houding automatisch rechtop zit. Hij is dus veel ergonomischer dan veel andere bureaustoelen. Voor al deze bureaustoelen en andere kantoor artikelen moet u zeker eens kijken op de website van Kato Kantoorinrichting. U vindt hier onder andere een ruim assortiment ergonomische bureaustoelen.