Finic focus design
Image default
Mode en Kleding

Alles over het merk Lazamani

LAZAMANI is een sterk merk met een grote schare fans. Consumenten zijn enthousiast over de verrassende LAZAMANI damesschoenen collectie en de betaalbare prijzen. Winkeliers zijn zeer te spreken over de vlotte samenwerking met Amani, het bedrijf achter LAZAMANI.

Elk seizoen zorgen Amani’s Franco Jansen en Miranda Schreiner voor nieuwe en verfrissende modellen voor de LAZAMANI collectie. Vooral de sandalen en slippers uit de zomercollectie bezorgen LAZAMANI een prominente plaats in de schoenenmode, maar ook de altijd actuele en scherp geprijsde wintercollectie draagt de bekende LAZAMANI signatuur.

LAZAMANI is bekend in meer dan veertig landen op bijna alle continenten. Het merk wordt verkocht bij onafhankelijke schoenenwinkels en modezaken en bij een keur van aangesloten bedrijven, maar is ook steeds meer te vinden bij vooraanstaande webwinkels.

Dankzij een scherp instinct voor trends, een permanente voorraad, scherpe prijzen en een slagvaardige organisatie heeft LAZAMANI zich sinds 1988 met succes ontwikkeld. Door het directe contact met de kopers kan het LAZAMANI team voeling houden met de specifieke behoeften van de modedetailhandel. LAZAMANI is, naast hun eigen C.A.S.T. showroom in Nieuwegein, erop gebrand hun klanten te ontmoeten op de belangrijkste beurzen voor schoenen en mode, in binnen- en buitenland.

LAZAMANI houdt niet alleen van zijn klanten, maar ook van zijn producenten. In de loop der jaren ontstond een hechte relatie met zijn vaste schoenmakers in Italië, Portugal en India. Eerlijk en respectvol zaken doen brengt LAZAMANI precies wat het merk is: de perfecte mix van ambacht en creativiteit.