Finic focus design
Telefonie

Bang voor een gebarsten scherm? Gebruik een telefoonhoesje!

Hoe zuinig je ook met je gloednieuwe telefoon om wilt gaan, de kans op een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Of in een grote hoek in het geval van sommigen. Iedereen kent namelijk wel iemand die altijd met een gebroken scherm rondloopt. Zo hoeft je telefoon maar net verkeerd te vallen en er zit een grote scheur in het scherm. Want natuurlijk laat je je gloednieuwe telefoon precies op het moment vallen dat je over een vloer vol tegels loopt. En de kans dat je scherm dan gebarsten is, is erg groot helaas. Bespaar jezelf deze barsten en alle daaruit komende ellende door gebruik te maken van een beschermend hoesje om je telefoon.

Bescherm tegen barsten

Een goed beschermend telefoonhoesje hoeft er niet onelegant of vreemd uit te zien. Zo kan een normale flip cover ook veel betekenen voor de veiligheid van je telefoonscherm. Deze zit vast aan de achterkant van je telefoon en kan omgeslagen worden over de voorkant. Door dit dan vast te maken met een magneetje of een drukknopje, zal het hoesje je hele scherm goed bedekken. Mocht je telefoon dan toch een keer uit je handen glippen, dan zal je erop kunnen vertrouwen dat er geen barsten in je scherm komen. Daarnaast is het hoesje ook handig voor mensen die veel pasjes bij zich hebben. Veel flip cases hebben namelijk meerdere gleufjes waar je bijvoorbeeld je betaalpas of je ID-kaart in kan doen.

Veilig tegen valschade

Hoewel deze flip cases goed zijn voor het beschermen van de voor- en achterkant van je telefoon, zijn de randen vaak nog blootgesteld. Als je mobiel dan net op een zijkant valt, kan dit een flinke deuk achterlaat. In dit geval kan je kiezen voor iets zwaarder geschut, telefoonhoesjes met bumpers. Doordat de randen van de telefoon worden bedekt met rubberen shockabsorbers, zal je telefoon goed worden beschermd tegen de klap die het krijgt als deze op de grond valt.

https://www.telefoonhoesje.nl/