Finic focus design
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding voor schoonmaak bedrijven

Bedrijfskleding voor schoonmaak bedrijven

Bent u op zoek naar professionele bedrijfskleding voor de schoonmaak, die goed bestand is tegen water en chemicaliën? Dan bent u bij Workwear24 aan het juiste adres. Wij leveren verschillende soorten werkkleding van zeer hoge kwaliteit en in alle denkbare maten voor dames en heren. Alles wat u nodig heeft in de juiste professionele kwaliteit kunt u nu zelf online kopen in onze workwear webshop waar u eenvoudig uw werkkleding pakket kunt samenstellen. Bekijk zelfs ons uitgebreide assortiment en maak gebruik van de handige filters.

Een goede schoonmaak vereist goede bescherming

Elk soort werk komt met een eigen lijst met eisen en voorkeuren voor de bedrijfskleding. De schoonmaak branche is een branche waar ontzettend veel mensen in werkzaam zijn én deze mensen komen bijna overal. Kelders, daken, kantoren, gangen, opslagruimtes, treincoupés, toiletten en noem het maar op of een schoonmaker moet het schoonmaken. Daarnaast zijn er nog beroepen binnen de schoonmaak branche die extra aandacht nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld vaak werken in gebieden waar chemicaliën of zuren worden gebruikt. Hiertegen moet de professional natuurlijk goed beschermd worden. Daarom hebben we bij Workwear24 een speciale cleaning collectie samengesteld die voldoet aan alle voorwaarden.

  • Permanent waterdicht (conform EN343, klasse 3/1)
  • Beschermend tegen vloeibare chemicaliën (conform EN14605)
  • Elastiek sluiting
  • Gemaakt van extra dikke PVC

Daarom vindt u bij Workwear24 altijd de juiste bedrijfskleding voor schoonmakers!

Van schorten, en broeken tot complete overalls

Of u nu op zoek bent naar een uitstekende cleaning apron (schort) of een compleet schoonmaak overall, wij hebben het voor u. Ook als het gaat om het materiaal waar de producten van gemaakt zijn. Wij bieden bij Workwear altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding en hechten waarde aan persoonlijke service voor onze klanten, in welke branche u ook werkzaam bent. Als u weet wat u nodig heeft is bestellen heel eenvoudig. Bestel direct uw schoonmaak kleding via onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. We bieden gratis verzending vanaf €49,95 excl. btw in Nederland.

Ook voor maatwerk in bedrijfskleding zit u bij ons goed

Vergeet niet dat Workwear24 ook specialist is in het bedrukken van bedrijfskleding. Wij maken hierbij uw werkkleding op maat en voorzien deze van uw logo zodat uw medewerker een nette en professionele indruk maken bij klanten. Vaak wordt vergeten dat mooie werkkleding bijdraagt aan het versterken van uw bedrijfsnaam. Investeer daarom in uw naam en kies ervoor om uw kleding te borduren of bedrukken bij de werkkleding specialisten van Workwear24.

Speciaal order systeem voor grote bedrijven

Speciaal voor grote klanten biedt Workwear24 een eigen uniek inlog portaal waar medewerkers zelf hun kledingpakket kunnen kiezen en samenstellen. Dat is niet alleen handig, maar dat werkt ook efficiënter. Iedere medewerker krijgt zijn eigen inlog zodat uw als eindverantwoordelijke precies kan zien wie, wat heeft besteld. U als werkgever krijgt uiteindelijk netjes de afrekening per medewerker overzichtelijk op één nota.

Gratis verzending in Nederland

U kunt bij ons bestellen vanaf 1 stuk voor nagenoeg alle kledingstukken. Dat is ideaal voor de ZZP en klein MKB die niet grote aantallen nodig hebben. Vanaf €49,95 ex btw hanteren we gratis verzending in Nederland, voor leveringen in Duitsland en België vragen een we een kleine vergoeding.

https://www.werkkleding-workwear24.nl