Finic focus design
Image default
Industrie

Specialist in railinfrastructuur

Specialist in railinfrastructuur

WSF Schroeffundering is als geen ander thuis op het gebied van railinfrastructuur en het leggen van de fundatie ervan inclusief alle toebehoren. Wij leggen de basis aan voor bestaande en nieuwe sporen voor tram, metro en trein. Ook leggen wij de fundatie voor alles eromheen. Denk aan hekwerk, verlichtingen, seinen, bovenleidingen en meer. Bij ons wordt iedere klus tot in detail geklaard op een snelle en duurzame manier.

Door samen te werken met strategische partners kunnen we werken als één hecht team, allemaal ten behoeve van onze eindklanten en een soepele doorlooptijd. Bij WSF Schroeffundering staat innovatie en duurzaamheid centraal. Dat is ook terug te zien in onze schroeffundamenten omdat deze vele malen voordeliger, sneller en gemakkelijk te plaatsen zijn dan reguliere betonfundering. Ook werken we continu aan nieuwe innovaties zoals onze massieve schroefpunt 2.0.

Nieuw: De massieve schroefpunt

Sinds de uitvinding van de schroeffundering is het principe en werking weinig onveranderd gebleven. Dat wil zeggen een fundatiepaal met een holle punt en schroefdraad die zichzelf in de grond boort en vastzet. Hoewel dit in de meeste gevallen meer dan prima is, zagen we bij complexe en zware constructies dat het schroefdraad na enkele keren monteren en demonteren een stuk minder was. En zonder schroefdraad verdwijnt het draadvermogen aanzienlijk. Een probleem dus!

De massieve schroeffundering maakt hier een einde aan. Door de schroefdraad te verzinken in de constructie van de schroefpunt heeft deze een aanzienlijk langere levensduur (meer dan 100 jaar). Hierdoor is de schroefpunt ontzettend duurzaam, biedt het dus een hogere restwaarde en is het altijd herbruikbaar. We bieden een modulair systeem waarbij één schroefpunt dat past op diverse buisdiameters en wanddiktes tot 8 mm.

Veelzijdig in gebruik

Ons product brengt ons overal en we zijn actief betrokken bij ontzettend veel projecten in het hele land. Dat maakt ons ook zo veelzijdig en voor ons montageteam betekent dat veel kennis en ervaring op het aanleggen van fundaties voor bijvoorbeeld:

  • tiny houses
  • tuinhuisjes
  • ecodorpen
  • garages en carports
  • overkappingen
  • blokhutten
  • tuinmuren
  • fundatie herstelwerkzaamheden

Wij beschikken over alle tools, technieken en kennis in huis om werkzaamheden slim op elkaar af te stemmen. Door onze hoge mate efficiency kunnen wij klussen inplannen binnen uiterlijk 4 weken. Ons montageteam werkt door heel Nederland en doordat wij relatief weinig zwaar apparatuur nodig hebben zijn flexibiliteit en snelheid onze speerpunten.

Veilig en naar tevredenheid werken

Aan welk project we ook werken, voor ons staat veiligheid altijd centraal. Dit leren wij nieuwe monteurs, alsmede bestaande medewerkers met trainingen en cursussen. Ook staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. We zetten ons altijd 100% in om het onmogelijke, mogelijk te maken. En in heel veel gevallen lukt dat ons aardig en zijn onze klanten verrassend positief over onze schroeffundering. Benieuwd hoe goed wij scoren? Neem dan een kijkje op onze klantbeoordelingen pagina van Kiyoh!

Start jouw project met snelfunderen via Weenk Schroeffundering

Ben je voornemens om een project te starten in je eigen tuin? Of zoek je als bouwbedrijf een strategische partners waar je op kunt terugvallen wanneer het te druk word? Of ben je werkzaam bij een overheidsorgaan en zoek je een betrouwbare organisatie die gespecialiseerd is in fundatie- en herstelwerkzaamheden voor grote infra projecten? Dan zijn wij jouw partner! Maak een afspraak via 0548 – 745034 of stuur een mail naar info@schroeffundering.nl.

https://infrafoundations.nl/