Finic focus design
Image default
Industrie

Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands betonplaten

Bij Van Ooijen Betonplaten weten ze als geen ander hoe duurzaam betonproducten zijn als ze ingezet worden in het soort situatie waarvoor ze gemaakt zijn. Beton kan verschillende karakteristieken hebben, afhankelijk van de samenstelling van het materiaal en een eventuele coating. Daarom verkopen ze bij dit bedrijf verschillende betonplaten en -blokken voor uiteenlopende doeleinden en omgevingen. Ze geven graag advies over de beste optie voor uw project.

Mogelijkheden voor een laag budget

Niet elk bedrijf heeft hetzelfde budget en niet elke situatie vraagt om soortgelijke oplossingen. Daarom is flexibiliteit een belangrijke kernwaarde van deze betonexperts. Bij hen kunt u alle producten die ze verkopen ook huren. Dat is een geweldige optie voor tijdelijke evenementen, locaties en productieplekken. Betonplaten en -blokken kunnen in de meeste gevallen zonder problemen opgetild en verplaatst worden tot jaren nadat ze geïnstalleerd zijn. U kunt dus ook gekochte betonproducten gemakkelijk hergebruiken of optillen om kabels of leidingen te bewerken.

Tweedehands opties

Van Ooijen Betonplaten heeft een grote klantenkring waardoor vaak tweedehands betonplaten beschikbaar zijn – bijvoorbeeld nadat deze verhuurd zijn. Deze worden door het bedrijf nagekeken en als ze nog aan de hoge kwaliteitsnormen voldoen, dan worden ze voor een zacht prijsje doorverkocht. Op die manier kunt u een topproduct inslaan voor een aantrekkelijk bedrag en zonder al te hoge kosten een nieuwe parkeerplaats, bloembak, weg of muur laten plaatsen.

Volledige service

Betonplaten en -blokken bestaan in allerlei soorten en maten. Daarom begeleiden de experts van dit bedrijf u van het begin tot het einde. Ze geven advies over de beste optie en de nodige voorbereiding van de ondergrond. Uw bestelling wordt gereed gemaakt in de partnerfabriek die het dichtst bij uw woonplaats ligt en van daaruit wordt het transport naar uw adres geregeld. Ze werken samen met betonfabrieken door het hele land, waardoor de transportkosten laag blijven. U kunt ook op hun hulp rekenen bij het installeren van uw aankoop.