Finic focus design
Onderwijs

Goede kinderopvang in rotterdam

Een goede kinderopvang kiezen is en blijft een lastige keuze die ouders moeten maken voor hun kind. Een veilige en stimulerende omgeving is van groot belang. Het is belangrijk dat een kind gemotiveerd en gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Woon je in Rotterdam en ben je opzoek naar een goede kinderopvang? Dan ben je aan het juiste adres bij kdv de groene tuin. Kinderopvang de groene tuin biedt verschillende soorten opvang aan. Je kan kiezen voor een dagopvang en/of de buitenschoolse opvang. Kdv de groene tuin is actief in verschillende delen van Rotterdam. Kdv de groene tuin vindt dat de kinderopvang voor iedereen toegankelijk moet zijn zijn, en moet voldoen aan de eisen die ouders hebben voor hun kinderen. Kdv de groene tuin speelt in op de vraag naar professionele kinderopvang. Om kinderen de beste opvang te geven worden er hoge eisen gesteld aan het personeel, de accommodatie, de groepsindeling, de materialen en de contacten met de ouders. Het personeel van kdv de groene richt zich op een liefdevolle verzorging en begeleiding van de kinderen. Er wordt ook extra aandacht gegeven aan fysieke veiligheid, gezondheid, hygiëne en cognitieve en motorische ontwikkeling. Aan de taalontwikkeling wordt voor ook veel aandacht aan gegeven.

Gezonde omgeving

Voor kinderen is het belangrijk dat ze gezond worden opgevoed. Kinderen die gezond eten en drinken en veel bewegen worden veel minder snel ziek. Als ze gezond zijn kunnen ze beter focussen, en hebben ze ook veel meer energie. Gezond zijn heeft veel voordelen voor een kind. Als kinderen gezond zijn dan hebben ze meer energie, minder kans op overgewicht, ze zijn meer ontspannen en zitten beter in hun vel. Kinderopvang de groene tuin serveert gezonde maaltijden, dat is erg belangrijk voor de gezondheid van een kind. Er worden ook veel fysieke activiteiten georganiseerd, dit is ook erg goed voor kinderen. 

Veilige en stimulerende omgeving

Bij kdv de groene tuin staat een goede sfeer voorop. Een goede sfeer is belangrijk, zodat de kinderen zich veilig en welkom in de groep voelen. Kdv de groene tuin heeft verschillende activiteiten waarbij de kinderen aangemoedigd worden om deel te nemen. Met behulp van de activiteiten kunnen de kinderen samenwerken met andere kinderen, zo creëer je een veilige en stimulerende omgeving. Kdv de groene tuin wilt de kinderen het gevoel geven dat ze zichzelf kunnen zijn. De kinderen wordt discipline meegegeven op een speelse wijze, waardoor ze veel kunnen leren.