Finic focus design
Image default
Bedrijven

Blanco etiketten

Blanco etiketten bij Etikettenplaza

Voor het bestellen van Blanco etiketten ben je bij Etikettenplaza aan het juiste adres. Etikettenplaza heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van etiketten en heeft aan de hand daarvan een ruim assortiment opgesteld. Er zijn verschillende maten, materiaal en kleefkracht waar uit gekozen kan worden. Daarom zijn de etiketten voor verschillende toepassingen te gebruiken. Als het gaat om het materiaal dan zijn er etiketten in thermisch, papier, PP / PE en transparant. De kleefkracht van de blanco etiketten is er in permanent, dus niet verwijderbaar, afneembaar of voor de diepvries. 

Blanco etiketten op maat

Als u geinteresseerd bent in blanco etiketten op maat, dan is dat ook zeker mogelijk! Hierbij kunt u denken aan etiketten in 1 kleur tot full color opdruk. U kunt zoveel etiketten bestellen als u wilt en ook de verschillende maten zijn te kiezen. Wij kunnen de etiketten ook voor u bedrukken, neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, dan bekijken wij samen met u waar de etiketten voor gebruikt worden en geven wij een passend advies met betrekking tot het formaat, het materiaal en de kleefkracht van de etiketten.

De blanco etiketten zijn eenvoudig te bestellen via de website en neem gerust contact op als u meer informatie wilt over de producten die te koop zijn bij Etikettenplaza. 

Naast Blanco etiketten zijn er nog veel meer producten te koop zoals, etikettenprinter, prijstangen, prijsetiketten, labels, etikettenwikkelaars, volgnummer systemen en etiketten dispensers. Het assortiment is samengesteld uit de beste merken waarmee al jarenlange ervaringen zijn. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service aanbieden voor een eerlijke prijs. Klanten mogen van ons altijd een persoonlijk benadering en onafhankelijke adviezen verwachten. De medewerkers van Etikettenplaza staan altijd klaar voor uw vragen en helpen u graag bij de aankoop van de juiste etiketten en toebehoren. 

https://etikettenplaza.nl/blanco-etiketten/