Finic focus design
Image default
Bedrijven

Dingen om te doen in de buurt van Den Haag

Ben je op vakantie in Den Haag maar heb je het idee dat je zo’n beetje alles van de stad hebt gezien? Er zijn genoeg dingen in de buurt die misschien wel de moeite waard zijn.

Pretparken

Had je een actieve vakantie gepland maar heb je alle musea in het centrum bezocht? Dan zijn er nog een paar dingen waar je met een taxibus Den Haag naartoe kunt. Denk bijvoorbeeld aan Madurodam, waar alle belangrijke gebouwen van de wereld zo groot zijn als je hand. Heb je eerder wat behoefte aan adrenaline, dan zijn er in de omgeving ook enkele pretparken te vinden zoals Drievliet en Duinrell.

Met tram of taxibus vanuit Den Haag naar het strand

Ben je meer een strandmens? Dan kun je een dagje naar het strand in Scheveningen. Zeker in de zomermaanden bruist het strand er van de leuke winkels en strandtentjes. Het strand is makkelijk te bereiken met de tram of met de taxibus Den Haag. In Scheveningen vind je ook het Circustheater waar steevast een populaire musical speelt. Als je ervoor kiest om na een voorstelling in de buurt te overnachten, is het zeker een optie om te kijken naar een hotel of Airbnb in Den Haag.

Naar een andere stad

Je hebt geluk: Als je in Den Haag verblijft, zit je in de randstad en zijn er genoeg andere steden waar je een dagje naartoe zou kunnen. Denk bijvoorbeeld aan Leiden, Delft en Rotterdam. Het is niet aan te raden om met een taxibus Den Haag naar een andere stad te gaan. Een beter idee is om de trein te pakken. Binnen een halfuurtje ben je al in Rotterdam, waar je de markthal kunt bezoeken. Tevens zijn er ook kleinere, gezellige dorpen in de buurt zoals Noordwijk en ’s Gravenzande. Ook in de kleine steden rond Den Haag zijn er veel leuke dingen te doen. Je kunt ook de tram pakken naar Leidenschiedam en het grootste winkelcentrum van Nederland bezoeken. 

https://denhaagtax.nl/groepsvervoer