Finic focus design
Beauty en verzorging

Deze professionele kapsalon in Vlaardingen knipt het hele gezin

Bij Kapperazzi ben je welkom met je hele gezin. De kapsalon in Vlaardingen is gespecialiseerd in het knippen van het haar van dames, heren of dat van kinderen. Hoor vooraf aan je knipbeurt wat de behandeling gaat kosten om vervelende verrassingen te voorkomen. Gebruikmaken van meer voordeel? Vraag dan naar de knippenkaart van Kapperazzi en spaar na elke kappersbehandeling voor meer korting.

Krijg advies op maat van getrainde professionals

De kapsalon met een mooie zaak aan de rand van het centrum in Vlaardingen heeft een goede reputatie opgebouwd in de stad en omgeving, dit doordat deze specialist echt luistert naar wat jij wilt voor een nieuwe coupe. Ben je bijvoorbeeld iets moois tegengekomen in een trendy magazine of heb je een leuk kapsel gezien online? Vraag de kappers dan naar de mogelijkheden. Zij zullen je een advies geven op basis van jouw wensen terwijl ze rekening houden met wat voor jouw gezichtskenmerken en haarstijl de beste optie is. Heb je juist geen idee wat voor soort kapsel je zou willen? Ook dan staat het deskundige team van deze kapsalon in Vlaardingen klaar met passend advies.

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Bij deze professionele kapsalon in Vlaardingen weten ze dat een stralend en gezond kapsel begint bij een gezonde hoofdhuid. Boek daarom vooraf aan je knipbeurt een voedende en reinigende hoofdhuidmassage, geïnspireerd op de Japanse Shiatsu-methode. De professionals van Kapperazzi zijn getraind en volgen veel cursussen om zo de beste haarverzorging te bieden aan jou. Laat je verwennen tijdens een ceremonie die niet alleen ontspannend is, maar ook nuttig.

Ervaar de kwaliteiten van deze kapsalon

Maak online een afspraak bij deze kapsalon in Vlaardingen en laat jezelf verwennen. Ga voor een frisse en trendy coupe of laat je haar verven in de meest levendige kleuren. Kapperazzi staat altijd klaar voor jou en jouw haarwensen. Lees de reviews van de vele tevreden klanten en ervaar het zelf!

https://www.kapperazzi.nl/home.php