Finic focus design
Image default
Beauty en verzorging

Geboortebeperking en huid

Hermelien was 20 jaar oud, had al een vriend, en was mentaal niet voorbereid op nog een relatie. Ze kon er niets aan doen dat ze de intimiteit en het gemak van haar romantische relatie miste. Op een dag ontmoette ze een vriendin van de lagere school en kreeg vlinders in haar buik. Die vriendschap groeide uit tot een romance en uiteindelijk raakte Hermelien zwanger. Omdat ze zich dom voelde en zich schaamde, besloot Hermelien een abortus te laten doen. Na onderzoek naar de mogelijkheden voor anticonceptie, leerde ze over Yaz® (combinatie van ethinyloestradiol en drospirenon). Ze was geïntrigeerd door de mogelijkheid om acne als bijwerking te behandelen – iets wat Hermione, die al sinds de middelbare school met acne worstelde, wel aansprak. Kort daarna begon Hermione met het innemen van cosrx om zwangerschap te voorkomen en haar acne te behandelen. Binnen twee weken nadat ze met Yaz® was begonnen, merkte ze een afname van het aantal acne-uitbraken in haar gezicht; ze waren minder opvallend dan ze in het verleden ooit waren geweest. Haar huid was helderder dan ze in jaren geweest was!

Uiteindelijk gebruikte ik Geboortebeperking en huid voor ongeveer 2 maanden. Het was een wonder. Binnen week een was mijn huid veel gelijkmatiger, en binnen 2 weken straalde ze weer. De bultjes verminderden binnen die tijd, en ik was absoluut VERHAALD dat ik tegen het einde van week 2 bijna geen acne meer had. Na een maand gebruik was mijn huid stralend en helder, met gelijkmatige poriën in plaats van mee-eters en bultjes bovenop, diepe acne onder de oppervlakte die echt aan het verdwijnen was, en geen cystische acne, alleen af en toe een puistje. Mijn kaaklijn werd binnen ongeveer 2 maanden na consequent gebruik van dit product weer normaal.

Vrijwaring: PanOxyl was een van de weinige producten waarmee ik resultaat zag, maar het droogde mijn huid ook uit. Ik probeerde dat te compenseren door meerdere vochtinbrengende crèmes en oliën te gebruiken, maar dat hielp maar een klein beetje. Ik heb de cleanser ongeveer twee maanden gebruikt (nadat ik bijna vier maanden aan de pil was) voordat mijn huid begon op te klaren. In die tijd werd mijn huid steeds slechter in termen van puistjes en acne. Mijn acne bleef maar toenemen tot ongeveer 4-6 weken nadat ik stopte met de pil; maar toen mijn huid eindelijk schoon was, ging het sindsdien van een leien dakje!