Finic focus design
Image default
Beauty en verzorging

Cosmetische chirurgie bij Dr. Grabietz

Bij Dr Grabietz is het mogelijk om erg snel een afspraak te maken om plastische chirurgie te laten plaatsvinden. Er zijn geen wachtrijen op dit moment, en het consult is direct met de arts die jou gaat behandelen. Hierdoor weet je gelijk meer over wat er zal gaan gebeuren, en krijg je gelijk al een beeld van wie het zal gaan doen. Dit schept meteen iets meer vertrouwen, aangezien het voor niemand fijn is om niet te weten wie jou gaat behandelen tijdens een operatie. Op de website is er veel informatie te vinden over welke behandelingen er allemaal zijn.

Waarom kiezen voor plastische chirurgie?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor cosmetische of plastische chirurgie. Dit kan zijn doordat ze niet helemaal tevreden zijn met bepaalde lichaamsdelen, wat een van de meest voorkomende reden is dat mensen een behandeling ondergaan. Ook zijn er soms noodzakelijke behandelingen, bijvoorbeeld wanneer iets niet volledig functioneert. Of als mensen echt ontevreden zijn over bepaalde moedervlekken of littekens, dan kan dat ook gemakkelijk verwijderd worden met plastische chirurgie. Vaak is het gericht op het herstellen van aangeboren of veroorzaakte afwijkingen die ervoor kunnen zorgen dat je minder fijn in je vel zit.

Moet cosmetische chirurgie blijven?

Vaak is het antwoord ja. Nadat je een behandeling hebt ondergaan, van bijvoorbeeld het vergroten van je billen, dan is de kans groot dat het na een tijd gaat irriteren. Dit komt door lekkende implantaten, die er dan weer uitgehaald moeten worden. Dit moet ook gedaan worden door een plastische chirurg, doordat de huid weer netjes afgewerkt moet worden. Mocht je een behandeling laten doen voor je ogen , een ooglidcorrectie, dan komt het ook wel eens voor dat ze na een tijdje gaan hangen. Daarom blijft cosmetische chirurgie wel. Wel is het vaak jouw eigen keuze of je een behandeling ondergaat, dus het is goed om hier over na te denken.