Finic focus design
Image default
Dienstverlening

Deze borduurstudio in Utrecht borduurt uw logo op badstof

Uw bedrijfslogo professioneel geborduurd door deze borduurstudio in regio Utrecht op producten van badstof stralen kwaliteit en luxe uit. Denk bijvoorbeeld aan hoge kwaliteit handdoeken voor uw gasten van uw B&B, hotel of soortgelijks. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van een gepersonaliseerde handdoek of bijvoorbeeld badjas met daarop een geborduurd logo van uw bedrijf.

Creëer voordelig en gemakkelijk een professionele uitstraling

Doets Borduurstudio te Bilthoven nabij Utrecht borduurt dankzij haar jarenlange ervaring uw bedrijfslogo of persoonlijk ontwerp zo exact mogelijk op een item van textiel naar keuze. Deze borduurstudio in regio Utrecht maakt gebruik van eigentijdse ontwerp- en productiemethoden. Zo kan deze specialist zelfs de kleinste details van uw logo of ontwerp borduren op textiel. Met een geborduurd bedrijfslogo creëert u voordelig en gemakkelijk een professionele uitstraling. Bent u benieuwd naar de prijzen voor uw opdracht? Per aanvraag stelt deze specialist een persoonlijke offerte op. De prijs hangt namelijk af van meerdere factoren, bijvoorbeeld van het aantal steken en uw gewenste afname.

Geef een geborduurd ontwerp als cadeau

Een product van badstof zoals een luxe handdoek of een zachte ochtendjas met een geborduurd ontwerp is ook leuk om te geven als cadeau. Perfect voor in het kerstpakket voor uw personeel of bijvoorbeeld als verjaardagscadeau. Vraag het enthousiaste personeel van deze borduurstudio in Utrecht naar de mogelijkheden. Het enige dat u hoeft te doen is een besluit nemen over het definitieve ontwerp, deze specialist doet de rest! U ontvangt nog écht persoonlijke service bij deze specialist.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze expert

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij deze expert in regio Utrecht en ontdek wat deze moderne borduurstudio voor u en uw bedrijf kan betekenen! Voor vragen of bijvoorbeeld meer informatie over het bedrijf of over de werkwijze, kunt u contact opnemen met Doets Borduurstudio. Dit doet u via de website van deze specialist. Zij helpen u graag verder.