Finic focus design
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn alle voordelen van een krabpaal op een rijtje!

Dit zijn alle voordelen van een krabpaal op een rijtje!

Als we het hebben over een krabpaal, zal een groot deel van de katteneigenaren zich al snel achter de oren krabben. Volgens een groot aantal mensen is een krabpaal al snel overbodig en is het helemaal niet goed om zo’n ding aan te schaffen. In dit blog willen we hier graag wat argumenten tegen geven en willen we jou – de lezer – er graag van bewust maken wat een krabpaal voor jouw kleine vriendje kan betekenen. Lees daarom vooral snel verder in dit blog waarin je vooral veel kunt leren over het belang van een krabpaal voor jouw kat!

De nagels van een kat

Het is allereerst heel erg goed voor je kat om zijn of haar nagels zelf bij te kunnen werken. De nagels van een kat groeien natuurlijk als kool en er is niet zo heel veel wat de kat hier zelf tegen kan doen. Zo slijten deze nagels wel enigszins af als een kat over het asfalt loopt, maar er is natuurlijk geen sprake van een echte nagelknipper voor onze kleine vriendjes.

Laat een krabpaal voor een kat daar dan net de oplossing bieden. Een krabpaal biedt een flinke stevigheid die ervoor zorgt dat jouw kat zijn of haar nagels wat kan laten slijpen door er tegen aan te krabben. 

Vertier voor je kat

Last but not least: het vertier voor je kat. Ook katten hebben veel behoefte aan het kwijtraken van hun energie door wat te spelen en te klieren. Een krabpaal is hier perfect voor. Doordat jij op een gepaste afstand kunt blijven terwijl je kat zijn of haar nagels aan het uittesten is op een vaststaand object, weet je zeker dat er niets gebeurt met jou, je gordijnen of bijvoorbeeld je nieuwe bank!

 

https://www.krabpaal.nl/