Finic focus design
Image default
Horeca

Een display koelkast aanschaffen voor koeling van producten

Als u producten wilt etaleren voor uw bedrijf, dan kunt u hiervoor een display koelkast aanschaffen bij Koopsretail in Ingen. U kunt de winkel bezoeken om de diversiteit aan koelingsapparatuur te bekijken en advies in te winnen over de uiteenlopende mogelijkheden. Om een hogere omzet te behalen, kan een display koelkast of gebaksvitrine effectief worden ingezet. U maakt immers uw producten zichtbaar voor klanten, waarbij ze eerder geneigd zijn om tot een aankoop over te gaan. Als uw producten zichtbaar zijn, zal het water eerder in de mond lopen dan wanneer u uw producten enkel omschrijft op een menukaart. Klanten zullen eerder nog iets extra’s kiezen boven op de reeds gemaakte bestelling, juist doordat uw gebak of toetjes in het oog springen.

Koel en kwalitatief bewaren

Om producten als gebak of taart zichtbaar te kunnen etaleren, zult u tevens een goede koeling nodig hebben. Al het lekkers blijft dan veel langer bewaard en in goede conditie verkeren. Dit draagt bij aan de aantrekking die u ermee wilt behalen. Bovendien kunnen klanten veel eenvoudiger een keuze maken, doordat ze afgaan op wat lekker lijkt. Met een goede koeling kunt u uw producten presenteren in uw bakkerij of aantonen wat er op de menukaart staat in uw restaurant. Koopsretail weet precies welke koelingsapparatuur het beste voor u zal werken en geeft u graag advies rondom uw aankoop. Er is een ruim assortiment beschikbaar, dus u zult met zekerheid de juiste gebaksvitrine of display koelkast vinden.

Jarenlange ervaring in koeling

Koopsretail berust op 40 jaar aan ervaring en verkoopt diverse display koelkasten en gebaksvitrines naast andere apparatuur dat gericht is op het technisch koelen van producten. U vindt hier de juiste koelingsapparaten die u kunt inzetten voor uw bakkerij of restaurant. Uw gebak of gerechten blijven optimaal behouden, terwijl u deze presenteert in een koelingsapparaat met glazen deuren. Bezoek de winkel of online webshop en bestel direct uw koelingsetalage.