Finic focus design
Image default
Beauty en verzorging

Een hair weave laat je zetten bij een van deze professionele salons

Heb je weleens over een hair weave nagedacht? Hair weaves zijn haarverlengstukken die ervoor zorgen dat jij een prachtige coupe krijgt! Dankzij de vakkundigheid van de kappers van de Hairweave Company loop jij voortaan weer stralend over straat. Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom in een van de salons, gevestigd in Amsterdam, Houten – Castellum en Hellevoetsluis. De haar weaves worden met de hand op een weefgetouw op maat gemaakt en in de kleur van jouw haar geverfd. Hierdoor loopt dit haarstuk mooi over in je eigen haar en is het niet te zien dat je een haarextensie hebt.

De hair weave zorgt voor een verbluffende look

Kies voor een hair weave van Silk Hair of Human Hair en geniet van een prachtige look die zorgt voor een verbluffende uitstraling. Silk Hair is zijdezacht en wordt ambachtelijk gemaakt, speciaal voor jou. Op dit haar krijg je maar liefst vijf jaar kwaliteitsgarantie, omdat dit haar lang meegaat. Deze haarsoort onderscheid je niet van echt haar. Als je lang met een haarextensie wilt doen, dan is dit haar een echte aanrader. Human Hair is ook fijn en gaat zeker acht tot twaalf maanden mee! Overleg vooral met de kapper als je in de salon bent over wat jouw wensen zijn, zodat je de juiste hair weave kunt kiezen die past bij de verwachtingen die je hebt.

Plan een afspraak in bij een van de salons

Wil je graag een hair weave laten bevestigen aan je eigen haar? Wacht dan niet langer en bel vandaag nog naar een van de salons voor een afspraak. Binnen de kortste keren loop jij rond met een volle bos haar. Vraag ook zeker naar verzorgingstips, zodat je de haar weave zo goed mogelijk kunt verzorgen. Zo zorg je voor een lange levensduur van de haarextensie. Heb je vragen? Stel die dan ook zeker aan een van de kappers van de Hairweave Company.