Finic focus design
Image default
Auto's en Motoren

Een klassieke auto bekijken en misschien kopen

Bent u geïnteresseerd in het bekijken van een klassieke auto? Dat is mogelijk wanneer u besluit om een keertje langs te gaan bij het bedrijf HooG Selections in Katwijk aan Zee. Indien u hier langsgaat is het belangrijk dat een aantal dingen voor u opvallen. Ten eerste dat de medewerkers passie hebben voor hun werk. Het kopen van een klassieke auto is immers een flinke aankoop die vaak voortkomt uit een passie. Een passie voor de fantastische modellen en de wagens die veel meer doen dan u van A naar B brengen. Ten tweede is het belangrijk dat de medewerkers van het bedrijf professioneel zijn. Dit houdt in dat zij veel kennis uitstralen op het gebied van de auto’s die gepresenteerd worden in de winkel. Ten derde is hun service persoonlijk.

Het persoonlijke aanbod

De persoonlijke service houdt in dat het aanbod van de medewerkers moet aansluiten op de persoonlijke vraag die u heeft. Wat u voorkeuren ook mogen zijn op het gebied van klassieke auto’s, het bedrijf streeft ernaar om het in de winkel te hebben. Dit is de reden dat het assortiment aan auto’s sinds het oprichten van dit bedrijf is uitgebreid. Hoe meer auto’s immers aanwezig zijn, hoe groter de kans dat de ideale klassieke auto er voor u bij zit. Verder mag u zelf kiezen of u graag het advies van de medewerkers wilt horen bij het kopen van een klassieke auto. Dit advies kan te maken met het onderhoud van de wagen. Zo wordt het kopen van een klassieke auto een prettige gelegenheid voor u.

De sociale setting

Zodoende is de sociale setting in de winkel bij het kopen van een klassieke auto erg prettig voor particulieren. Dit is een belangrijk streven van het bedrijf. Verder is het zo dat dezelfde prettige omgang mogelijk is tijdens contact via de mail of de telefoon. Deze contactgegevens zijn te vinden op de website van dit bedrijf.