Finic focus design
Image default
Kinderen

Fietstassen met Achterhoekse vlag ontzettend populair

Alle mensen die in en rond de Achterhoek wonen kennen de vlag wel met de groene vlakken en de lichtgroene strepen. Het is de vlag van de Achterhoek en Achterhoekers zijn er enorm trots op! Zo hebben veel mensen die een vlaggemast voor in de tuin hebben staan, die mooie groene vlag eraan hangen. Maar dat is niet het enige wat we zien als we in plaatsen zoals Zutphen, Doetinchem en Groenlo komen. We zien er ook stickers van. Achterhoekers plakken ze trots op hun auto’s maar ook op hun fiets. En zo kunnen ze aan de hele wereld laten zien hoe trots ze zijn op hun mooi plekje op aarde!

Fietstassen met Achterhoek vlag

Natuurlijk spelen bedrijven hierop in. En zo ontstond er ineens de fietstas met Achterhoek vlag! Geen flut tas hoor! Nee, echt eentje van boeren degelijkheid. Lekker groot zodat je er ook je schooltas met al je boeken in kwijt kunt of al je boodschappen. Lekker stevig, eentje die zeker zware spullen kan houden en… Ja, ontzettend mooi! De dubbele fietstassen zelf zijn zwart van kleur en gemaakt van een heel dik zeil. Op de flappen prijkt die mooie groene vlag! Duidelijker kan niet! Het stevige zeil zorgt er tevens voor dat je spullen waterdicht opgeborgen kunnen worden. De grote flappe n van deze fietstassen hangen ruim over de tas heen zodat een regenbui eigenlijk weinig schade zal aanbrengen. Nu is het alleen nog wachten op een fabrikant die bij die fietstas nog leuke fietsaccessoires met de Achterhoekse vlag maakt. We missen namelijk nog een fietsbel en ook een zadelhoesje met diezelfde looks zou de uitstraling van de fiets helemaal compleet maken. Helaas hebben wij nog geen fietsbellen, zadelhoesjes en andere fietsdecoratie spulletjes met die bekende vlag kunnen vinden. Dus om je fiets in stijl te pimpen zul je op zoek moeten gaan naar enkele groene fietsaccessoires. Die zijn er overigens genoeg hoor. Een groen fietskrat, groene fietsverlichting en uiteraard kun je je fiets ook nog zelf dat groene tintje geven. 1q

Waar is die fietstas te koop?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat jij zelf ook in het bezit wilt komen van zo’n stoere fietstas. Hij is echter maar bij een beperkt aantal winkels te koop. Wij hebben hem online kunnen vinden bij Pimpjefiets.nl. Een leuke webshop met alleen maar grappige gadgets voor je fiets. Hier wordt je vrolijk van. Hier kun je dus naast je fietstas meteen je hele fiets pimpen. Wij zijn nu al benieuwd naar het resultaat!

https://www.pimpjefiets.nl/fietstassen