Finic focus design
Image default
Vervoer en transport

Verantwoord uw lading vervoeren met een aanhanger van JobCar

Iedereen in Nederland met autorijbewijs B mag met zijn / haar auto een aanhangwagen trekken die max 750 kilogram weegt. Dit maximale gewicht staat voor het lege gewicht + het laadvermogen. Komt het gezamenlijke gewicht van de auto en de aanhanger niet uit boven de 3500 kilogram, dan mag een aanhanger van meer dan 750 kilogram achter de wagen gehaakt worden.

Keuze uit verschillende aanhangers

Welke aanhangwagen geschikt is, hangt af van de lading die u gaat vervoeren. Heeft u een oldtimer en wilt u die verplaatsen? U kunt het best een autoambulance huren. Gaat het om kostbare spullen die veilig en droog van A naar B gebracht moeten worden? U heeft een gesloten aanhanger nodig. JobCar heeft drie solide gesloten aanhangwagens in de aanbieding.

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten door middel van een huif. Het laadvermogen is 350 kilogram. De toegestane maximale massa is 750 kilogram. De bak is 246 cm lang, 131 cm breed en 150 cm hoog.

Een tandem aanhanger (dubbel as) gesloten door middel van een huif. Met een laadvermogen van 580 kilogram, een maximale toegestane massa van 1100 kilogram en afmetingen van 301 x 131 x 150 cm is dit een bijzonder ruime aanhangwagen.

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten door middel van harde opbouw. Het laadvermogen is vastgesteld op 920 kilogram. De toegestane maximale massa bedraagt 1350 kilogram. De lengte-, breedte- en hoogtematen zijn: 256 cm bij 134 cm bij 150 cm.

De actuele dag- en weekprijzen van alle drie de modellen staan vermeld op de website van JobCar. Overigens is het ook mogelijk een aanhanger voor een paar uurtjes mee te nemen voor een schappelijk bedrag.

Met een tandemasser, autoambulance of ‘gewone’ aanhanger van JobCar kunt u verantwoord de weg op.

Bagagewagens

Bagagewagens vallen tevens in de categorie gesloten aanhanger. Ze worden veel gehuurd om mee op vakantie te gaan. U kunt er van alles is kwijt: een tent, eten en drinken, kleding et cetera. Gaan de fietsen of de ski’s mee? De bagagewagen met dak-drager staat voor u klaar.

Wilt u meer weten over bagagewagens en andere aanhangers van JobCar? De klantenservice is te bereiken via 076 – 50 20 502 en info@jobcar.nl.

https://www.jobcar.nl/