Finic focus design
Winkelen

Bijzondere trouwringmodellen laten ontwerpen

Ben je op zoek naar trouwringen die precies passen bij jouw persoonlijke wensen? Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie trouwringen in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern. Op de website vind je voorbeeld ringen. Bij Bijzondere Trouwringen kan ieder ontwerp kan nog aangepast worden naar jouw voorkeuren. Wil je jouw persoonlijke wensen met de goudsmid bespreken en de collectie met eigen ogen bewonderen? Dan kun je de trouwringen in Amersfoort of Veenhuizen komen bekijken. Op de website vind je de data waarop je in Amersfoort langs kunt komen. Je kunt langskomen in Amersfoort op de volgende tijden: 10.00 uur, 12.30 uur, 15.00 uur, 17.00 uur of 19.30 uur. Qua bezoektijd aan de studio kun je rekening houden met circa anderhalf tot twee uur.   

Zirkonium ringen

De goudsmid van Bijzondere Trouwringen werkt met bijzondere metalen zoals: maanwit platina, grijs titanium en zwart zirkonium. Zoek je een opvallende trouwring die je niet iedere dag ziet? Dan zijn zirkonium trouwringen een goede keuze. Het bijzondere aan dit metaal is dat het zwart gemaakt kan worden. Het heeft nature een grijze kleur. Maar door het verhittingsproces ontstaat er een zwarte oxidelaag. Naast de bijzondere kleur is dit metaal erg prettig draagbaar omdat het zeer licht is van gewicht. Ook kun je zirkonium goed combineren met witgoud of roodgoud voor een mooi contrast.

Diamanten in een ring

Om je ring nog aantrekkelijker te maken kun je er voor kiezen om een of meerdere diamanten toe te voegen. Doordat diamanten van nature de hardste stenen op aarde zijn, komen hier geen krassen op. Zo blijft de diamant er mooi uit zien. Ook zijn er diamanten in diverse kleuren verkrijgbaar, van geel tot blauw. Diamanten passen uitstekend bij goud of platina. Deze stenen worden gevonden in Afrika, Australië en Canada. Er zijn verschillende manieren waarop diamanten geslepen kunnen worden. Briljant is de meest bekende slijpvorm.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/