Finic focus design
Image default
Muziek

Ga je droom om DJ te worden achterna met een cursus voor beginners

Heb jij er altijd al van gedroomd om DJ te worden en kun je niet wachten om te starten met een cursus voor beginners? Dan is De Gooische Muziekschool in Bussum jouw reddende engel! Bij deze muziekschool hebben beginners namelijk de mogelijkheid om een leuke cursus te volgen en zo de eerste stappen te maken om DJ te worden. Er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen. Wist je bijvoorbeeld dat je al vanaf 10 jaar een cursus voor beginners kunt volgen om DJ te worden? Mocht je al vroeg weten waar jouw muzikale voorkeur ligt, dan kun je er dus snel bij zijn!

Wat mag je verwachten van deze muzikale cursus?

Bij De Gooische Muziekschool krijg jij een cursus DJ worden voor beginners van professionele DJ’s die optreden door heel Nederland. Zij hebben dus meer dan genoeg praktijkervaring om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Je begint natuurlijk bij de basis. Welke nummers passen er goed bij elkaar? Hoe laat je verschillende beats goed in elkaar overlopen? En nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat mensen lekker gaan dansen op jouw set? Dit en meer zul je leren tijdens de cursus DJ worden voor beginners bij de Gooische Muziekschool in Bussum. Tijdens de cursus maak je gebruik van een professioneel mengpaneel, namelijk de Pioneer DDJ-WeGO4.

Schrijf jezelf in voor deze leuke cursus!

Als het mengpaneel jouw beste vriend moet worden, schrijf je dan nu in voor een cursus DJ worden voor beginners bij De Gooische Muziekschool! Je hebt geen ervaring nodig, alleen een flinke dosis motivatie en creativiteit om het beste uit jezelf te halen op muzikaal gebied. Op de website vind je meer informatie over de cursusdagen en het programma. Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen met een van de docenten van de cursus.

https://www.degooischemuziekschool.nl/