Finic focus design
Image default
Bedrijven

Ingenieursbureau Maters en De Koning doet werk in de civiele techniek van Nederland

Een ingenieursbureau verricht vaak werk in de civiele techniek van Nederland en sommigen helpen ook andere landen. In Nederland zijn er al best veel ingenieursbureaus en daarom is het soms lastig om opdrachten te krijgen. De meeste ingenieursbureaus halen opdrachten bij gemeente en de overheid vandaan. Dit is vanwege dat het veel te maken heeft met de wegen, vaarwegen, kades en andere dingen die te maken hebben met de grond of het water. Ingenieursbureau Maters en De Koning is een van de vele ingenieursbureaus in Nederland die werkt aan de verbetering van de mobiliteit en bereikbaarheid van de Nederlandse maatschappij. 

Ingenieurs zijn belangrijk

Ingenieurs zijn ontzettend belangrijk in de wereld. Zonder hen zouden we het heel lastig kunnen krijgen met het bereiken van bepaalde plaatsen in de wereld of het vervoeren van vracht. Een ingenieursbureau richt zich namelijk op de civiele techniek en dat heeft te maken met alles wat onder of aan de grond vast zit. Denk hierbij aan leidingen, kabels, wegen, vaarwegen, havens, kades, gebouwen, bruggen en zelfs spoorwegen. 

Ingenieurs kunnen op technisch gebied ontwerpen, berekeningen en tekeningen maken voor nieuwe bruggen, kades of andere voorzieningen die hier mee te maken hebben. Alles met tot in detail worden geschreven en getekend zodat het voor degene die het daadwerkelijk gaan bouwen duidelijk is wat er moet gebeuren. 

Maters en De Koning

Dit ingenieursbureau heeft twee vestigingen in Nederland. De een ligt in Roosendaal en de ander ligt in Rotterdam. Het ingenieursbureau levert vooral technische adviezen, maakt ontwerpen, maakt berekeningen en begeleid door projecten heen. Het bedrijf heeft al veel mooie projecten achter de rug liggen en daardoor hebben ze veel kunnen leren en ervaring op kunnen doen.

De projecten zijn vooral gericht op het verbeteren van de mobiliteit over de weg en het water.