Finic focus design
Dienstverlening

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Wil je graag linkbuilding toepassen op je website, maar heb je niet veel ervaring? Dan is je linkbuilding uitbesteden aan iemand die verstand van zaken heeft waarschijnlijk verstandiger. Linkbuilding is een effectieve manier om je website te optimaliseren voor zoekmachines, maar alleen wanneer het op de juiste manier uitgevoerd wordt. Je linkt eigenlijk je website aan andere websites, waardoor je onderdeel wordt van een netwerk. Dit kan een goede invloed hebben, maar het kan ook de verkeerde kant op werken. Het is dus belangrijk om over een netwerk van kwalitatieve websites te beschikken voor linkbuilding.

Proseo regelt al jouw SEO

Bij Proseo beschikken we over zo’n kwalitatief netwerk van websites die we kunnen gebruiken voor jouw linkbuilding. Je kunt dit dus gerust aan ons overlaten. Ook voor andere manieren van zoekmachine optimalisatie ben je bij ons op de juiste plek. We werpen een kritische blik op je website en stellen een plan van aanpak op voor we aan de slag gaan. Hierbij komt ook jouw kennis over je bedrijf goed van pas. We werken daarom graag samen om een optimaal resultaat te bereiken.

Zoekwoorden analyse uitvoeren

Eén van de eerste dingen die we doen als we je website gaan optimaliseren, is het uitvoeren van een zoekwoorden analyse. Hiermee krijgen we inzicht in de woorden en zinnen die potentiële klanten gebruiken als ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Met deze analyse komen we er vooral ook achter hoe jouw doelgroep bij de concurrent terecht komt. Het resultaat van het onderzoek is een lange lijst met zoektermen, waarvan we de belangrijkste selecteren. Deze verwerken we in jouw website content, zodat Google jouw website als relevant ziet wanneer deze zoektermen worden gebruikt. Jouw website komt dan als een van de eersten tevoorschijn in de lijst met zoekresultaten. En dat is precies wat je wilt.

https://www.proseo.nl/