Finic focus design
Image default
Dienstverlening

Meer naamsbekendheid realiseren met behulp van social media

Heb je een redelijk nieuw bedrijf en wil je meer naamsbekendheid krijgen via social media? Maar heb je hier niet de tijd voor? Of wil je meer omzet realiseren of meer volgers krijgen? Dan is het slim om dit uit te besteden aan een social media bureau. Your Business Online realiseert sinds 2011 mooie en meetbare resultaten voor grote en kleine bedrijven.

Facebook Marketing

Op het gebied van social media zijn er diverse kanalen om uit te kiezen. Zo is Facebook een belangrijk social media kanaal met in 2021 zo’n 10,4 miljoen gebruikers en 7,3 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit platform heeft verschillende opties om jouw doelgroep met succes te benaderen. Dus adverteren op Facebook zou een goede optie kunnen zijn. Om jouw doelgroep te bepalen kun je targetten op onder meer leeftijd, geslacht, locatie, functie, interesses, et cetera. Facebook kan zowel ingezet worden om consumenten als bedrijven te benaderen.

Adverteren op YouTube

Met 9,1 miljoen Nederlandse gebruikers in 2021 op YouTube heeft dit platform een groot bereik. Mocht jouw doelgroep zich bevinden in de leeftijd 18 tot 34 jaar? Dan kan adverteren op youtube zeker interessant zijn. Deze doelgroep kijkt weinig televisie maar is veel te vinden op YouTube. Het YouTube kanaal wordt door bezoekers gebruikt om bepaalde content te bekijken. Met behulp van geluiden en visuele effecten in je video kun je emoties bij de kijker oproepen. Bij het maken van een video is het belangrijk om meteen de aandacht van de kijker te pakken. Binnen een paar seconde moet de boodschap overkomen.

LinkedIn marketing

Wil je in contact komen met mogelijke opdrachtgevers of je zakelijke netwerk uitbreiden? Dan is het handig om een bedrijfspagina aan te maken op LinkedIn. Door het plaatsen van interessante content krijg je meer naamsbekendheid en kun je meer volgers krijgen. Door te adverteren op professionals maak je contact met een voor jou belangrijke doelgroep. Your Business Online kan je uitstekend helpen bij het schrijven en opmaken van aantrekkelijke bedrijfsberichten.

https://www.yourbusinessonline.nl/