Finic focus design
Image default
Entertainment

Netflix series

Ondertussen kunnen we niet meer zonder Netflix. Je lift of met iemand mee, of je hebt je eigen Netflix account. Wat je ook besluit, je hebt waarschijnlijk al een heleboel series op Netflix verslonden en een algoritme ontwikkeld. Naast jouw algoritme, zijn er ook nog een heleboel series die jij waarschijnlijk nog niet gezien hebt, of waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Daarom wordt hier en lijstje gemaakt met de best bekeken series, die jij misschien nog niet gezien hebt.

1. Suits

Suits is een Amerikaanse serie die zich afspeelt in New York City. Suits is een advocatenserie. Wellicht sta je niet meteen te springen bij een advocatenserie, maar zul je Suits toch een kans moeten geven. Het is een spannende, maar toch begrijpelijke serie, ondanks jezelf misschien niet thuis bent in het rechtensysteem. De serie zit vol met mooie pakken, design kantoormeubilair en een luxe levensstijl. Je volgt de onverslaanbare Harvey Specter, die denkt zijn zaakjes op orde te hebben, maar dit wordt door de serie meerdere malen op de proef gesteld.

2. You

You is een ontzettend goed bekeken serie op Netflix. Waarschijnlijk heb je de serie wel eens voorbij zien komen, maar weet je niet precies waar de  populariteit over gaat. De serie gaat over een man genaamd Joe. Joe is geobsedeerd door vrouwen. Hij stalkt ze dan ook. De serie heeft een vorm van thriller, maar ook een vorm van romantiek. Er staan ondertussen 3 seizoenen van op Netlifx, dus je kan ondertussen fijn wat afleveringen doorkijken.

3. Haunting of Hill House

Hautning of Hill house is een thriller-horror serie. Het gaat over een familie die een oud huis kopen en dan vervolgens willen opknappen, echter schuilt hier van alles in het huis waardoor ze het huis uiteindelijk ontvluchten. De serie speelt zich af in de tijd waar alle 5 kinderen al volwassen zijn. Elke aflevering in de serie gaat over een andere hoofdrolspeler. Het is dus mooi hoe je  soms de aflevering vanaf een ander perspectief ziet. Hierdoor krijg steeds een stukje van de puzzel, waardoor het op het einde een duidelijk verhaal is. Zeker de moeite waard om te kijken.

https://conceptualfurniture.com/nl/design-kantoormeubilair/