Finic focus design
Image default
Entertainment

Verjaardag vieren? Met deze tips kan het niet misgaan

Als kind zijnde was het altijd de mooiste dag van het jaar: er werd een leuke dag voor je georganiseerd en je werd weer een dagje ouder. Tegenwoordig ligt het vaak net wat anders.  Op een gegeven moment loop je tegen een leeftijd aan, die je niet per se hoeft te vieren. Toch is het altijd leuk om even samen te komen met vrienden en familie. Maar hoe zorg je dat zo een dag zorgeloos verloopt? In deze blog lees je handige tips voor het vieren van je verjaardag!

Organiseer een themafeest

Als je echt voor een speciale en onvergetelijke verjaardag wilt gaan, dan is een themafeest dé oplossing. Het voordeel is dat je iedereen kan uitnodigen (van familie tot vrienden) en je het gemakkelijk kan combineren met een dansje, spelletje of drankje. Nog leuker is het wanneer je een themafeest organiseert.  Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld een bepaalde kleur voor je themafeest, of ga voor een Ibiza vibe.

Ga op pad met je verjaardag

Houd je het liever bij een compacter groepje en houd je van toeren? Ga dan op pad met een step, auto of scooter. Bezichtig nieuwe plekken, of ga juist naar je favoriete plek. Ook is het leuk (mits het weer het toestaat) om een picknickmand te vullen en mee te nemen. In de avond kunnen jullie dineren bij een leuk restaurant onderweg. Zo heb je een hele dag gevuld met je meest dierbare naasten.

Plan een spellenavond

Geef je het niet graag toe, maar ben je eigenlijk ontzettend competitief? Organiseer dan een ouderwetse spellenavond met je vrienden en/of familie. Je kunt er ook een wedstrijdje van maken door verschillende spellen te combineren die avond. Ook kan je zo’n avond altijd goed combineren met jouw favoriete versnapering!  

Volg een workshop tijdens je verjaardag

Nu je een jaar ouder bent, is het wellicht het ultieme moment om ook weer wat nieuws te leren. Ook hier kan je alle kanten mee opgaan: denk aan koken, dansen, drummen, knutselen, boksen. Dit is niet alleen ontzettend gezellig, bevorderend voor de band, maar ook ontzettend leerzaam. Tijdens of achteraf kan je altijd nog even bijkletsen onder het genot van een lekker drankje. Proost!

 

Uiteindelijk blijft het jouw feest, dus het is aan jou om aan te geven welke richting je op wilt gaan.