Finic focus design
Image default
Zakelijk

Office en Windows installeren

Bijna iedereen maakt eigenlijk wel gebruik van Office 2021. Het is een enorm fijn programma met diverse toepassingen, zoals Word, PowerPoint en Excel. Het programma is zowel geschikt voor werkenden als studenten, of juist voor in je vrije tijd. Het fijne aan Office is dat je alle verschillende toepassingen met elkaar kunt implementeren. Je hebt één account op alle toepassingen, waardoor het makkelijk is om dingen automatisch op te slaan en vanuit overal bij je documenten en bestanden kunt.

 

Nieuwe Windows versie

Een andere toepassing waar veel gebruik van wordt gemaakt, is Windows 11. Dit is de nieuwste versie van Windows die een stuk gebruiksvriendelijker is dan de vorige. Ook van Windows 11 zijn er verschillende toepassingen, namelijk Home en Pro. De Home-variant is meer dan voldoende voor de meeste mensen. De Pro-variant beschikt echter over extra functionaliteiten, zoals apparaatversleuteling en beveiliging van gegevens.

 

Hoe installeer ik Office en Windows?

Je kunt Office en Windows gewoon vanuit je eigen huis bestellen, downloaden en installeren. Het installatieproces wijst zich in principe vanzelf, maar om het makkelijker te maken kun je online verschillende stappenplannen vinden die het eenvoudiger maken om de programma’s op jouw laptop of PC te installeren. Zorg wel dat je voor de installatie altijd een goede WiFi-verbinding hebt en dat je voldoende vrije ruimte over hebt op je PC of laptop.