Finic focus design
Image default
Gezondheid

Op zoek naar de beste Fysiotherapie in Eindhoven?

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut kan u helpen bij allerlei verschillende lichamelijke klachten. De fysiotherapeut is opgeleid tot expert in alles wat met houding en beweging te maken heeft. Fysioterapie Achtste Barrier biedt fysiotherapie in Eindhoven. Onze gespecialiseerde therapeuten hebben ieder een eigen specialisme, waardoor u de beste behandeling krijgt voor uw klacht. Niet elke fysio kan zich namelijk specialiseren op elk lichaamsdeel of soort klacht.

Wanneer ga je naar de fysiotherapeut?

De fysio Eindhoven kan je helpen met de behandeling van veel verschillende uitlopende klachten. Van ademhalingsproblemen tot schouderklachten, een goede fysio heeft voor elk gebied specialisten in huis. Dit zijn enkele veel voorkomende klachten waarmee mensen naar een fysiotherapeut gaan.

  • Rugklachten 

Rugpijn is een van de meest voorkomende klachten. Het overgrote deel van de mensen krijgt hier wel eens mee te maken. Rugklachten hebben verschillende oorzaken. De manueel en fysiotherapeuten van Fysio Achtste Barrier in Eindhoven kunnen door middel van oefeningen de pijn doen verminderen en de spieren in de rug losser krijgen.

  • Knieklachten

De knie is het grootste gewricht van ons lichaam en een gewricht wat vaak zwaar wordt belast. Knieklachten komen dan ook veel voor. Deze klachten uiten zich vaak in pijn in de knie en zijn veelal sport gerelateerd. Een fysiotherapeut kan het trainen van kracht, optimaliseren van de mobiliteit en stabiliteit van de knie.

  • Nekklachten

Na rugpijn is pijn in de nek een van de meest voorkomende lichamelijke klachten. Nekklachten zijn vaak van korte duur en zijn door middel van de juiste oefeningen en voldoende beweging goed te herstellen. Een fysiotherapeut kan door middel van verschillende behandeltechnieken het herstel van de klachten bevorderen.

Wat voor behandelingen verricht de Fysio Achtste Barrier?

Het aanbod behandelingen van deze fysio in Eindhoven loopt zeer uiteen. Voor diverse behandelingen kun je er terecht. Dit variëert van adem en ontspanningstherapie tot COPD behandelingen, Dry needling en Mulligan Therapie. Mocht je graag willen sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, ook dat is mogelijk. Fysio Achtste Barrier biedt ook personal training. Wat veel mensen niet weten is dat een fysiotherapeut ook kan helpen met het verbeteren van je levensstijl. De gecombineerde leefstijl interventie (GLI) richt zich op het verminderen van overgewicht en het aannemen van een gezondere leefstijl.

https://www.fysiotherapieachtsebarrier.nl/