Finic focus design
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een kloostertafel van oud eiken?

Wil jij graag een prachtige oud eiken kloostertafel in huis hebben staan om lekker over op te scheppen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf maakt namelijk zeer unieke meubels van eikenhout die als pronkstuk in jouw huis zullen gaan staan. Neem snel een kijkje op de website van dit bedrijf om een beeld te krijgen bij hoe mooi zo een oud eiken kloostertafel is van hen! Alle meubels zijn ook zeer uniek en worden met de hand gemaakt, waardoor jij echt een one of a kind meubel in huis zal gaan hebben! Neem daarom zeker nu snel contact op!

Uniek

Een oud eiken kloostertafel van dit bedrijf zal een hele nieuwe sfeer in huis gaan brengen! Met een eigen karakter zorgt de oud eiken kloostertafel ervoor dat dit jouw meest bijzondere meubel zal zijn. Omdat alle meubels van dit bedrijf met de hand gemaakt worden, ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit. Ook worden de meubels alleen gemaakt met natuurlijk en onbewerkt hout. Zo kan jouw oud eiken kloostertafel ook een scheurtje, deukje of andere oneffenheid hebben wat de meubel juist weer karakter geeft. Wil jij ook graag een uniek stuk meubel? Neem dan snel contact op met dit bedrijf!

Natuurlijk

Alle meubels worden gemaakt met natuurlijk en onbewerkt hout. Zo heb je ook een unieke oud eiken kloostertafel als je die koopt bij dit bedrijf! Ze maken ook pas een oud eiken kloostertafel wanneer ze genoeg hout hebben verzameld van dezelfde grootte, breedte en kleur. Zo heb jij als eindresultaat een prachtige en unieke meubel! Wacht daarom ook zeker niet langer en neem direct contact op met dit bedrijf om jouw eigen oud eiken kloostertafel direct aan te schaffen. Wil je liever de tafel in het echt zien? Kom dan een keer langs in de showroom!