Finic focus design
Woningen

PVC ramen offertes

Katten balkon of loop buiten het kattenraam
Eigenaren van kattenkatten moeten op tijd nadenken over de veiligheid van hun dieren. Besneeuwde roofdieren kunnen ontsnappen door de open sjerp, eruit vallen in de jacht op een vogel of een vlieg. Eenmaal in een onbekende omgeving raakt het dier verdwaald, ervaart het extreme stress, kan het worden aangereden door een auto of in botsing komen met honden. Exotische katten worden gestolen. Ten slotte, ondanks het feit dat huisdieren op 4 poten landen, zijn er vaak gevallen van overlijden door vallen. Daarom is het belangrijk dat de eigenaren hun veiligheid waarborgen, vooral omdat de fabrikanten van kunststof ramen hiervoor verschillende opties bieden. Bedenk wat een kattenwandeling is en andere opties voor dierenveiligheid.

Balkon voor katten en zijn ontwerpkenmerken
Katten zijn roofdieren; hun natuurlijke instincten staan ​​ze niet toe om op een zachte bank te zitten. Daarom zal het huisdier in elk geval naar frisse lucht streven, zelfs als het oud, ziek, lui of verlegen is. Er zijn gevallen waarin katten van balkons vallen in een poging om een ​​vogel of insect te vangen en ernstige verwondingen oplopen. Zelfs de eerste verdieping is gevaarlijk, omdat een nieuwsgierig huisdier misschien met zijn eigen soort wil communiceren, de straat op springt, waar verschillende gevaren op de loer liggen, van ontnemen en vlooien tot auto’s en mensen.

Daarom, als je van een dier houdt en het een veilig leven wilt geven, overweeg dan om een ​​balkon te organiseren om op tijd te wandelen. De kat krijgt toegang tot frisse lucht, externe geuren, bevredigt zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en blijft veilig. Lopen is een metalen rooster dat het dier beschermt, maar voorkomt dat het ontsnapt of eruit valt. De kat krijgt de kans om thuis te observeren wat er op straat gebeurt. De eigenaar kan het appartement ventileren zonder angst voor zijn huisdier.

Kooi voor katten Kenmerken van de kooi voor lopende katten op het raam:

Geschikt voor PVC draai-kiepramen.
De breedte van de constructie is gelijk aan de breedte van de vleugel.
Voor montage is het niet nodig om gaten in het profiel te boren; voor de bevestiging worden stalen elementen gebruikt.
De eigenaar kan de meting zelf uitvoeren.
De kooi kan eenvoudig worden gedemonteerd en in de toekomst weer worden teruggeplaatst.
Het is mogelijk om meerdere dieren tegelijk te laten uitlaten.
De eigenaar kan het anti-kattennet tegelijk met het anti-klamboe plaatsen.
Grote cellen voorkomen niet dat huisdieren frisse lucht inademen. Het dak van cellulair polycarbonaat beschermt het dier tegen neerslag.
Een vensterbank en een kooi van metaal met een polymeercoating, wiens taak het is om te beschermen tegen de negatieve effecten van externe factoren, gaan in op het ontwerp van de wandeling. De kooi zelf heeft geen invloed op de goede ventilatie van de stal en het vermogen van het dier om in de frisse lucht te zijn.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die de eigenaren hebben genomen, springen katten vaak uit het raam. En de klassieke modellen klamboes zullen de situatie niet helpen oplossen. Ze laten geen parasitaire insecten door, maar ze kunnen het gewicht van een huisdier niet dragen. Daarom worden voor de vervaardiging van anti-kattennetten zware draden en metalen klemmen gebruikt, die langs de omtrek van de structuur worden geplaatst. De standaardlengte van dergelijke kooien is 25 cm, wat voldoende is voor een standaard uitloop voor huisdieren.

Afhankelijk van het doel kunt u voor de kat voor het raam een ​​stationair of mobiel “balkon” (walk) kopen. In het eerste geval wordt de structuur “eeuwenlang” geïnstalleerd, in het tweede geval – in de winter kan deze worden gedemonteerd voor latere installatie in de zomer.

Balkonkosten voor katten
De bouwkosten met levering en installatie bedragen vanaf 20.000 roebel. Lees telefonisch meer over de configuratie van onze managers. Thuis kosteloos meten en berekenen!

We raden u ook aan vertrouwd te raken met muskietennetten en blokkers om te voorkomen dat het raam per ongeluk via de link wordt geopend

Voordelen en voordelen van wandelen voor katten
De belangrijkste voordelen van een verwijderbare behuizing voor huiskatten:

Raamkatkooi Er hoeft geen gat geboord te worden in het profiel, wat de garantie erop verlengt.

Met minimale ervaring voert u de installatie zelf uit, zonder specialisten te bellen.

De installatie van het “balkon” duurt slechts 10-15 minuten.

De kat “wandelt”, geniet van de frisse lucht, leert de wereld kennen, die andere beschermingsopties niet bieden.

Voor de volières is gebruik gemaakt van stevig staal. Voor het bevestigen worden betrouwbare bevestigingsmiddelen uitgeprobeerd.

De eigenaar kan elke kleur van de kooi kiezen; een handig ontwerp zal het raamgedeelte versieren. Polymeer poedercoating beschermt het product tegen corrosie.

Voor installatie van de kooi is een minimum aan ruimte vereist, deze bevindt zich buiten het raam en zal geen vierkante meters bruikbare oppervlakte “stelen”.

Antivee-netten bieden bovendien bescherming tegen illegale binnenkomst.

Volgens onderzoek is de structuur bestand tegen een gewicht van 20-25 kg, wat aanzienlijk hoger is dan het gewicht van een gewone huiskat. Daarom is het huisdier altijd veilig. De kooi heeft geen invloed op het luchten, het huis heeft frisse, schone lucht en het huisdier kan in de zijne lopengenoegen.

Hoe een raam te meten om een ​​balkon voor katten te installeren
Om de optimale grootte van het “balkon” voor een kat op een PVC-raam te kiezen, kunt u een professional bellen. Maar de voorlopige meting is eenvoudig zelf uit te voeren. Procedure:

Open de vleugel waarop de installatie van het balkon van de kat is gepland.
Meet de hoogte en breedte van de opening. Gebruik in dat geval een constructietape.
Voeg aan alle kanten 25 mm toe zodat de vrije afstand rond de omtrek blijft.
Balkoninstallatie voor katten
Aanbevelingen voor de selectie en opstelling
Installatie van een balkon voor katten Om te voorkomen dat de kat van het balkon valt, is het belangrijk om op tijd na te denken over zijn veiligheid. Kunststof ramen moeten van hoge kwaliteit zijn, met een betrouwbaar en duurzaam raam met dubbele beglazing dat het huisdier niet kan breken. Het is mogelijk om ramen uit te rusten met ventilatiekleppen met microsleuven, die voor frisse lucht zorgen zonder de vleugel te openen. Of kies een “Franse” spiegel – hiermee kunt u de vleugel in de gewenste hoek openen.

Daarom is het belangrijk voor verantwoordelijke eigenaren om een ​​ontwerp te kiezen om te voorkomen dat het huisdier eruit valt. Dit kunnen op het raam gemonteerde roosters zijn. Hiermee kunt u de kamer ventileren zonder de vleugel te openen. Significante parameters:

Dimensies. Kattennetten op het balkon of in de kamer moeten overeenkomen met de afmetingen van de opening.
Veiligheid. Er mogen geen scheuren of scherpe randen zijn.
Gemak van onderhoud. Het is belangrijk dat u het gaas kunt demonteren als het koude seizoen aanbreekt.
Materiaal. Een gewone “mug” zal niet werken, katten kunnen hem gemakkelijk met hun klauwen uit elkaar trekken. Daarom is het voor de veiligheid van het huisdier beter om een ​​speciaal net aan te schaffen om op het raam te lopen, gemaakt van duurzaam materiaal dat zelfs tijdens het springen het gewicht van het dier kan weerstaan.
Bedenk dat de grill in deze situatie vaak niet effectief is: katten kunnen door de cellen kruipen.

De tweede beschermingsoptie is de installatie van verticale lamellen in de raamopening. Ze zijn op beugels bevestigd en beschermen niet alleen huisdieren, maar ook kinderen tegen vallen.

Lopen voor katten op het raam Er zijn situaties waarin het huisdier niet uit het raam viel, maar vast kwam te zitten tussen de kozijnen. Hij begint in paniek te raken, hij kan zelfs stikken als de eigenaar niet op tijd te hulp komt – en wie kan dat garanderen als we het grootste deel van ons leven op het werk moeten doorbrengen!

Eenvoudige “apparaten” helpen om problemen te voorkomen:

Begrenzer. Zorgt voor ventilatie en houdt de kat veilig. Het dier zal niet door een opening van enkele centimeters breed naar buiten kunnen komen. In dit geval zal frisse lucht de kamer binnendringen. Een bijkomend pluspunt: de limiter beschermt tegen illegale binnenkomst.
Kleppen voor spleetventilatie. Ze helpen om de beweging van luchtmassa’s te garanderen zonder de vleugel te openen.
Het open balkon moet worden beglaasd, vooral omdat dergelijke uitbreidingen weinig nut hebben en geen speciale voordelen hebben. In de winter is het problematisch om ze zelfs voor huishoudelijke doeleinden te gebruiken. Kunststof ramen helpen de beglazingskosten te verlagen en beschermen het balkon voor de kat.

Andere opties om huisdieren veilig uit te laten
De gemakkelijkste optie voor eigenaren van gezelschapsdieren is om een ​​’balkon’ te kopen – een kattenwandeling op het raam. Maar als deze optie niet voor u werkt, kijk dan naar andere oplossingen.

Gaas tegen katten
Zijrooster voor vleugel

Gaas tegen katten
Zodat het dier frisse lucht kan inademen, maar veilig blijft, worden beschermnetten voor katten gebruikt, die in de openingen op het balkon zijn geïnstalleerd. Dit zijn constructies met PVC-gecoate polyestergarens. Ze zijn zeer duurzaam en kunnen het aanzienlijke gewicht van het huisdier weerstaan. Dergelijke netten scheuren niet, zijn niet bang voor temperatuurveranderingen en verhoogde vochtigheid, UV-straling. Ze kunnen natuurlijk niet voor een volwaardige wandeling zorgen, maar het dier krijgt wel de gelegenheid om uit het raam te kijken en frisse lucht in te ademen.

Structureel is het een honingraatvezel die over een aluminium of houten frame is gespannen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, dus installatie in een raam of deuropening is toegestaan.

Indien nodig kunt u een kattennet voor op het balkon op rol kopen. Het is gemakkelijk om het zelf te installeren, het belangrijkste is om de parameters van de opening correct te berekenen. We raden aan om voor de bevestiging stalen beugels te gebruiken.

Bedenk dat een klassiek horrengaas niet geschikt is om huisdieren te beschermen tegen uitvallen. Het anti-vee gaas is in staat om een ​​gewicht van 4+ kg te weerstaan, waar een “gewoon” canvas niet tegen kan.

 

PVC ramen offertes

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0122-pvc-ramen-prijs.html