Finic focus design
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind hier je huisvestigingssystemen voor pluimvee

Komptech is dé professional in regio Noord-Brabant die je inschakelt voor oplossingen op het gebied van huisvestigingssystemen voor pluimvee. Dit bedrijf is ruim veertig jaar actief in de pluimvee- en varkenshouderij. Ze leveren en installeren hoogwaardige systemen, ze ontwikkelen diverse apparatuur en lossen technische problemen op in jouw veehouderij. Ontdek gerust de producten en diensten die ze aanbieden.

Oplossingen voor pluimvee

Deze specialist op het gebied van huisvestigingssystemen voor pluimvee is een Nederlandse dealer van gerenommeerde merken. Ze combineren de voordelen van een internationale organisatie met de voordelen van een lokaal bedrijf. Ze zijn de importeur van het merk Lubing, die drinkwatersystemen, koelsystemen en eiertransportsystemen leveren. De koelsystemen zijn speciaal ontworpen voor veestallen en bestaan onder meer uit een ventilator met koeling. Met een koelventilator is een mogelijk om snel verkoeling te brengen in grote ruimtes. De warme wordt opgezogen en nieuwe koele lucht wordt de ruimte in geblazen. De ventilator maakt koeling mogelijk tot wel tien graden. Ook zijn ze dé agent voor Hellmann Poultry huisvestingssystemen voor pluimvee.

Service en onderhoud

Dit bedrijf regelt ook service en onderhoud aan installaties van de bovenstaande merken. Voor dringende storingen staan ze zeven dagen per week voor je klaar. Daarnaast plannen ze periodiek onderhoud om gebruikelijke storingen in een vroeg stadium te voorkomen. Op basis van hun jarenlange ervaring zijn ze in staat kunnen ze potentiële problemen al voortijdig voorzien.

Schakel deze expert in voor een systeem

Zoekt u een bedrijf met expertise in huisvestigingssystemen voor pluimvee, waaronder het aanbieden van een hoogwaardig koelsysteem voor veestal? Zoek dan niet verder. Komptech staat voor u klaar met complete systemen, snelle service en uitgebreide ervaring. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. De experts staan voor je klaar om passend advies te geven. Zo vindt je altijd het juiste systeem voor jouw dieren.