Finic focus design
Aanbiedingen

Wat te doen na de zomervakantie?

Voor iedereen zit nu wel ongeveer de vakantie erop. Helaas! Maar dat betekent gelukkig ook dat iedereen weer plek heeft voor de nodige verzorging. Hoe vaak hebben vrouwen al meegemaakt dat ze in de vakantie geen schoonheids afspraken kunnen maken, omdat ze zelf op vakantie zijn. Of de persoon naar wie je altijd toe gaat, is net op vakantie wanneer jij wel thuis bent. Maar dat is niet langer meer zo. De zomervakantie is over, dus tijd voor alle afspraken waar geen tijd voor was! We zetten voor jou op een rijtje aan welke schoonheidsbehandelingen je allemaal kan denken als inspiratie.

Manicure en pedicure

De kans is groot dat de nagels en teennagels er niet meer zo mooi uitzien als voordat je op vakantie ging. Het is vast allemaal uitgegroeid of een paar nagels zijn afgebroken, we kennen het allemaal wel. Als dit het geval is moet je niet vergeten terug te gaan voor een manicure en/of pedicure!

Ontharen

Één van de behandelingen waar veel mensen op wachten, is tot ze weer kunnen en mogen ontharen. Het weg laten laseren is namelijk de ideale manier om lang af te zijn van lichaamshaar. Uiteindelijk komt het helemaal niet meer terug. Het is alleen wel belangrijk na de vakantie dat je een maand lang wacht. Nadat je je lichaam hebt blootgesteld aan de zon moet je namelijk weer een maand wachten voordat je mag laseren. Vandaar dat je nu eindelijk weer mag laseren. Laservision is een laserapparaat leverancier, dus mocht je interesse hebben in meer informatie neem dan een kijkje op de website van Laservision.

Schoonheidsspecialist

Na alle zon die je hebt gezien in Nederland of op vakantie, is een goede huidverzorging essentieel. De zon is natuurlijk niet zo goed voor de huid, het is dus belangrijk dat je goede verzorging hebt. En waar kan je dat beter krijgen dan bij een schoonheidsspecialist? Je huid gaat weer stralen na alle zon die je hebt gehad.

 

https://www.laservision.nl/laserapparatuur/