Finic focus design
Image default
Electronica en Computers

Aandachtspunten voor het kopen van de beste kruimeldief

Aandachtspunten voor het kopen van de beste kruimeldief

Als je de Beste Kruimeldief wil gaan kopen dan zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten. Zo is het belangrijk om op de zuigkracht te letten. Vaak is die bij de goedkopere modellen velen malen lager. Hierdoor doe je er dus ook langer over om iets op te zugen. Wij vinden dat je dit apparaat voor het gemak moet kopen en jezelf niet blind moet staren op de prijs. Ook is het verstandig om op de stofzak te letten. Als je een model hebt wat dit heeft kun je hem makkelijker schoonhouden. Bij een kruimeldief die dat niet heeft is dat lastiger. 

Daarnaast heb je vandaag de dag ook modellen met een steel. Deze zijn wel heel wat prijziger, maar die kun je dan ook weer als stofzuiger gebruiken. Ideaal voor kleine huizen en bijvoorbeeld voor de recreanten op de camping. In de meeste gevallen kun je hem makkelijk aan de wand monteren met een handige houder. Hij ligt dus ook totaal niet in de weg. Let ook goed op de gebruikstijd, want een lange gebruikerstijd geeft wel gemak als je net wat meer wil doen.

Waarvoor kun je een kruimeldief gebruiken?

Een kruimeldief kun je gebruiken voor het schoonmaken van kleine oppervlaktes. Denk hierbij aan een omgevallen asbak of wat zand wat op de deurmat ligt. Echter kunnen de kruimeldieven met het label best getest vaak nog veel meer. Meestal hebben deze een hogere zuigkracht. Daarnaast hebben ze steeds vaker een steel waardoor je ze ook nog als stofzuiger kunt gebruiken. Om het maar even te vergelijken scheelt dit ongeveer 3x het gewicht. Een stofzuiger weegt gemiddeld zo’n 6 kg waarbij het gewicht van de kruimeldief vaak tussen de 1 en 2 kg zit inclusief steel. Het is dus als het ware een verrijking van je leven.