Finic focus design
Electronica en Computers

Waarom we van neonlampen houden

Als je ooit ’s nachts in een stad bent geweest, ken je de allure van neonlichten. Ze zijn helder, ze zijn kleurrijk, en ze zijn van ver te zien. Er is iets aan neon dat gewoon “plezier” schreeuwt – en daarom houden we er hier bij de Neon Company zo van. Lees verder voor meer informatie over waarom neonlampen een van onze favoriete dingen zijn!


the neon company

Ze zijn tijdloos

Neonlampen bestaan al meer dan honderd jaar, en ze lijken niet uit de mode te raken. In feite zijn ze de laatste jaren alleen maar populairder geworden, nu steeds meer bedrijven ze gebruiken om de aandacht te trekken. Welk jaar het ook is, een neonlamp ziet er altijd cool en stijlvol uit.

 

Ze maken een statement

Als je een neonlamp ophangt, zeg je niet alleen “deze zaak is open” Je zegt “deze zaak is open en is anders dan alle andere” Neonlampen helpen je te onderscheiden van de concurrentie en maken een onvergetelijke indruk op potentiële klanten 

 

Ze zijn leuk!

Uiteindelijk valt niet te ontkennen dat neonlampen gewoon leuk zijn. Ze voegen spanning en energie toe aan elke ruimte, en daarom vinden wij dat iedereen er minstens één zou moeten hebben! 

 

Waar koop je ze? 

 

Online bij The Neon Company, hier kun je terecht voor iedere vorm van neon verlichting. Je kunt neon verlichting op maat laten maken naar eigen smaak, het logo van je bedrijf of je kunt kiezen uit talloze designs die al voor jou zijn gemaakt. 

 

Conclusie 

We hopen dat dit artikel je heeft geïnspireerd om een of twee neonlampen aan je leven toe te voegen! Ze zijn echt de perfecte manier om wat plezier in elke ruimte te brengen. En als je hulp nodig hebt bij het vinden van de perfecte lamp voor je bedrijf of huis, kijk dan op onze website of bel ons. We helpen je graag de perfecte neon oplossing te vinden!