Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

AutoTotaal garage Ede: voor diverse soorten onderhoud en reparaties

AutoTotaal Garage Ede: de autogarage in regio Ede is een betrouwbaar en gespecialiseerd autogarage die u graag verder helpt op het gebied van APK, banden, airco en overige onderhoud/reparaties. AutoTotaal Ede is een echte BOVAG garage, dit betekent: de optimale reparatie en – uiteraard – garantie! 

Bij AutoTotaal Garage Ede hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kostenverhogingen. Wij van AutoTotaal hanteren scherpe prijzen en tevens een hoogwaardig kwaliteitservice, zodat u vluchtig uw reis kunt vervolgen. Onze gedreven monteurs beschikken over een ruime kennis aan (auto)merken en technieken, waardoor u gegarandeerd de service ontvangt waar u al die tijd al naar doelt.

APK

Zoals eerder genoemd is AutoTotaal Garage Ede gespecialiseerd in APK. Deze Algemene Periodieke Keuring  is wettelijk verplicht voor iedere bestuurder. Om de hoeveel tijd u deze keuring krijgt, hangt natuurlijk af of uw auto splinternieuw is en een benzine auto/diesel rijdt. Auto’s voor het jaartal 1960 zijn vrijsteld voor deze keuring. De afloopdatum vindt u in het keuringsrapport.

Handig om te weten: de auto mag 2 maanden voor de einddatum aangeboden worden voor de APK. Indien dit goedgekeurd wordt, wordt de oude datum verlengd. Als de auto 2 maanden voor de afloop van deze periode opnieuw goedgekeurd wordt, betekent dit voor u dat de nieuwe periode 2 maanden langer geldt. Wel staat de regel dat de einddatum van het keuringsbewijs niet overschreden mag worden. 

Airco onderhoud bij AutoTotaal Garage Ede

 

Nu de zomer op ons pad ligt, is het natuurlijk fijn als de airco naar toebehoren functioneert. Bij AutoTotaal krijgt u geheel vrijblijvend een airco controle op ons filiaal.

Airconditioning is belangrijker dan u wellicht denkt. Waarom? Een goed werkende airco zorgt er immers voor dat de temperatuur aangenamer voor u is, wat weer leidt tot een beter concentratievermogen. Niet alleen is een deugdelijke airco in de zomer van belang, ook in de winter speelt de airco een grote rol op het gebied van veiligheid. Een airco voorkomt namelijk dat de ruiten van uw auto beslaan. Regelmatige controle van uw airco is daarom altijd mooi meegenomen. Zo loopt u geen mogelijke risico’s.

Afspraak maken

Wilt u vandaag nog een afspraak maken? Dat kan! Doordeweeks zijn wij geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Ons filiaal vindt u op Frankeneng 63, 6716 AA te Ede.

U kunt bij ons aankloppen voor:

  • Kleine-/grote onderhoudsbeurten
  • Storingdiagnoses
  • Het vervangen van uw banden
  • Schadeherstel
  • Onderhoud van de airco
  • Onderhoud bedrijfswagens/campers