Finic focus design
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Boomstamtafels maken indruk. Er zijn maar weinig mensen die niet even de tijd nemen om een boomstamtafel te bewonderen. Vooral wie nooit eerder heeft kennis gemaakt met boomstamtafels is het niet ongewoon even alles te vergeten. Het is ook zo makkelijk om jezelf te verliezen in die fascinerende houtstructuur.

En terecht. Want boomstamtafels hebben iets krachtigs. Het voelt alsof boomstamtafels de ziel van de boom nog in zich dragen. Het tafelblad bestaat uit één geheel, waarin de nervenstructuur en eventuele knoesten nog goed te herkennen zijn. Omdat de vorm van het tafelblad bij elke boomstamtafel anders is heb je echt te maken met een unieke tafel.

Boomstamtafels zoals jij ze wilt

Bij Tafels99.nl uit Zevenaar ben je aan het juiste adres voor een mooie boomstamtafel. Kies bijvoorbeeld één van de standaardmodellen uit de webshop. Nou ja, standaardmodellen… ook deze eiken boomstamtafels zijn allesbehalve standaard. Want ook al zijn de afmetingen min of meer hetzelfde en hebben ze hetzelfde onderstel, geen enkele boomstamtafel is gelijk.

Wil je iets anders dan wat er op de site is opgenomen? Geen probleem. Vertel ons wat je zoekt en wij bouwen het voor je, gewoon in onze eigen werkplaats. De meeste klanten kiezen voor een boomstamtafel met een zwart stalen onderstel, maar als jij liever een ander onderstel wilt…geen probleem. Wil jij het tafelblad een kleurtje geven, of een specifieke afwerking? Komt voor elkaar. En wil je een tafelblad met aparte afmetingen of een bijzondere vorm? Wij bouwen het voor je.

Boomstamtafel van verantwoord hout

Bij Tafels99.nl geloven we in duurzaamheid. Daarom bouwen we eiken tafels die een leven lang mee gaan. En natuurlijk gebruiken we alleen hout afkomstig uit duurzame productiebossen.

Maak kennis met onze boomstamtafels

Wil je meer weten over de productie van eiken boomstamtafels? Of wil je ze eerst eens in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je inspireren in onze showroom.