Finic focus design
Financieel

De beste, snelle oplossing voor een integrale berekening van de LCC

Ben je op zoek naar de snelste en meest verantwoorde manier om de LCC te berekenen bij bouwprojecten? Life Cycle Vision uit Den Haag maakt alles een stuk makkelijker voor je. Deze experts hebben namelijk een app ontwikkeld waarmee er binnen ieder budget een bouwkundige kostenraming gemaakt kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende aspecten van de levensduurkosten. Denk onder andere aan energieverbruik, onderhoudskosten, kosten voor vervanging bij defect en nog veel meer. Met de Life Cycle Vision-app wordt het berekenen van de LCC in meerdere modellen ontzettend eenvoudig!

De belangrijkste reden om deze app te gebruiken

In de laatste jaren is het steeds belangrijker geworden om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Dit legt extra druk bij bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars. Er zijn namelijk extra factoren die meegenomen moeten worden in de berekeningen. Hierdoor wordt het inschatten van de LCC nog moeilijker dan het al was, maar kost het ook veel meer tijd. Deze tijd kun je echt anders besteden, aan zaken die er écht toe doen. De app van life Cycle Vision uit Delft geeft je accuraat en snel inzicht in de levensduurkosten van een project, zodat je zelfs zónder vakkennis kunt beslissen of een project haalbaar is. Bovendien is de app geschikt voor gebruik in meerdere fases, zoals ontwerp, realisatie en exploitatie.

Vraag de gratis demo aan om in één week te ontdekken hoe het werkt

Wil je eerst een keer zelf ervaren hoe eenvoudig het berekenen van de LCC voor bouwprojecten wordt met deze app? Dan heb je de mogelijkheid om een gratis demo aan te vragen. De demo is een week beschikbaar en geeft jou toegang tot alle beschikbare functies van de Life Cycle Vision-app. Wil je een variant van de LCC uitrekenen met verschillende installatiemogelijkheden? Of heb je liever direct een integraal ontwerp? Het is allemaal mogelijk. Heb je nog vragen? Dan neem je simpelweg contact op met een van de specialisten bij Life Cycle Vision uit Delft!

Gerelateerde artikelen

Een vordering verkopen kan je helpen om zekerheid en een beter leven kunt krijgen

Op zoek naar een goed Administratiebedrijf in Deventer?

Administratiekantoor Oldenzaal kan je helpen om je administratie op orde te hebben en te houden.