Finic focus design
Image default
Attracties

Chinese dressoirs stylen

In ieder Westers interieur vormen chinese dressoirs ware eye catchers. Deze antieke meubelstukken zijn vaak met de hand gemaakt en dragen een bijzonder verhaal met zich mee. Met een Chinese dressoir kunt u bovendien binnen een oogwenk uw gang of woonkamer omtoveren tot een waar oosters paradijsje.

Styling van uw Chinese dressoir

Een Chinese dressoir kunt u op allerlei verschillende manieren stylen. Zo kunt u ervoor kiezen om hem tegen de muur aan te zetten, en er verschillende complementerende Oosterse items op te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi boeddha-beeld, een grote gouden vaas gevuld met kleurrijke bloemen of zet er een stoere, oosterse plant op.

Ook is het mooi om boven de dressoir een groot, kleurrijk schilderij te hangen. Ga bijvoorbeeld voor een geschilderde vrouw met een grote bloemenkrans of een afbeelding van Chinese potten.

Ga bij de styling vooral uit van uw eigen gevoel en gebruik kleuren die ook terugkomen in de rest van uw interieur. Ook kleine beeldjes die u een keer op de rommelmarkt heeft gekocht of dat antieke fotolijstje dat u van oma heeft geërfd, verdienen een mooi plekje op de Chinese dressoir.

Maak de oosterse look compleet

Wilt u de Oosterse look in de woonkamer helemaal compleet maken? Ga dan voor bijpassende Oosterse meubels, zoals een bijpassende Chinese tv-meubel, een rode Chinese kast of Oosterse tapijten en lampjes.

In oosterse culturen wordt er ook veel gebruik gemaakt van bamboe. Deze planten zijn decoratief,  sterk en bieden veel mogelijkheden. De toepassingsmogelijkheden van bamboe in en buiten huis zijn eindeloos. Zo zijn er bijvoorbeeld bamboe shutters en bamboe schuttingen verkrijgbaar. Ze geven uw huis gelijk een natuurlijke, oosterse uitstraling.

Hopelijk heeft u wat ideeën gekregen om een Chinese dressoir en andere oosterse elementen in uw inrichting te integreren. Chinese dressoirs zijn een mooie toevoeging aan Oosterse en rustieke interieurs, maar vormen ook een mooi contrast in modern ingerichte ruimtes! Speel een keer met uw inrichting en u zult versteld staan van het resultaat.

 

https://www.koremanmaastricht.nl/product-categorie/meubelen/chinese-meubels/dressoirs/